Як ФРІ Луцьк звички у PDF форматі здобували

Share

Офіційно заявляємо про закінчення нашої програми “Здобути звичку у PDF”. Цілий місяць учасники зі всієї України виробляли нові звички, саморозвивались та звітувалися у чатах менторам.

Хто ж як не самі учасники можуть найліпше розповісти про програму та свої пережиті емоції? Тому ділимось з вами їхніми фідбеками.

Напрям: навчання

Артем Лушин: “Менторка просто вогник. Відчувається підтримка та відповідальність перед нею. Активна й дає корисні поради, нагадала про урок, який ледве не проспав. Якась така невимушена атмосфера, коли не тебе змушують, а ти сам мотивуєшся й відчуваєш відповідальність, інакше який сенс брати в проекті.
За час проекту я спробував різні варіанти планів, виставив пріоритети. Серед нових звичок – я тепер починаю робити щось відразу після того як поснідав, ввечері роблю звіт, що я зробив за день, чом зробив і чом не зробив. Ці звички лише зародилися тому помітного впливу ще не помітно. Постараюся, щоб вони закріпилися в моєму житті.
Я зрозумів, що відповідальність – це круто! Відповідальність приносить тобі задоволення, якщо ти впорався з нею. Відповідальність мотивує тебе робити. Відповідальність винагороджується.
Оточення – надзвичайно важлива штука. Сюди й входять і ця відповідальність перед іншими, і мотивація. Сподіваюся, що ми продовжимо спілкування нашими групками хоча б.
І найголовніше – це якщо ти дійсно хочеш щось змінити в житті, якщо ти відчуваєш це бажання, цю енергію, то змінюй, роби це прямо зараз, поки ця енергія з тобою!

IMG_4306

Напрям: здоровий спосіб життя

“Коли я вперше дізналась за марафон – дуже зраділа, адже через карантин у мене з’явилася купу проблем, серед яких – вставати о 12 годині дня.
Тому я одразу хапнулася за таку чудову можливість щось змінити!
Нас одразу розподілили по командам, і дали чудову менторку.
Протягом всього часу нам скидували купу матеріалів: apps для спорту, рецепти, бінго, челенджі і всілякі дуже круті мотивуючі штуки.

Моє життя до:
– встаю о 12 дня
– лягаю о 3 ранку
– їм всілякий junk food
– не роблю фіз. вправи

Моє життя після:
– встаю о 7, 8 ранку
– роблю стретчінг
– лягаю о 11, 12 ночі (пізно, але в мене ще є багато роботи:sweat_smile:)
– намагаюсь притримуватись інтуїтивного харчування

Я дуже задоволена! ФРІ зробили чудову роботу!”

IMG_4173

Напрям: саморозвиток

Аліна Лавренюк: “Є люди, які зовсім не займаються своїм саморозвитком, книги – це не їхнє; у яких ” сім п’ятниць на неділю”…
До таких людей відносилась я.
Раптом, в телеграмі побачила цю програму. І я така: ” хмммм, чому б мені не прочитати це, не спробувати?”. Зазвичай, у таких каналах, через 2 дні, я виключала сповіщення, через 4 дня – в архів, з думками *коли буде час, я все прочитаю і виконаю*
через тиждень – “вийти та удалити”.
Але ця програма зачепила. Весь цей час, мені було дууже цікаво!
Писати на листочку звички, аналізувати їх. Чомусь я захотіла вивчити 15 віршів за місяць, незнаю для чого, просто..
і це так класно!
А ще… У всіх шок. Аліна читає книги. Аліна витрачає всю стипендію на книги.
Чудеса…
Ще одне з найприємніших пунктів, моя мама заохотилась теж
Тепер ми разом читаємо книги.”

IMG_4165


Напрям: спорт

Lilu Karpina: “Я надзвичайно вагалась що саме обрати, тому що я хотіла, щоб всі звички були одразу, але спорту в моєму житті не вистачало максимально) Тому я тепер на шляху, щоб ставати sport-girl) Я часто брала участь в схожих двіжухах, але мене часто перемагала лінь, але не в цьому випадку, бо в мене є постійна мотивація кидати свої досягнення, ділитися тренуваннями, які я знайшла і використовую для себе. Навіть як максимально лінь, то завжди зазираєш в чат і дивишся на звіти, то думає: Ну дівчатам же навіть з більшою занятістю не лінь” – і піднімаєш свою дупцю з ліжка. Я стала набагато сильніша фізично і в працювала в собі регулярність, тепер обов’язково кожного дня зі мною спорт ))))

IMG_4527

Мотивуйтесь разом з нами та стежте за майбутніми анонсами!

P.S. Оскільки, програма була онлайн, фото з події не маємо. Використали у статті фото з табору “Soft Skills Camp”.

Фотограф: Юра Євтушко