Фундація Регіональних Ініціатив скасовує таборовий сезон 2020

Share

Ми всі дуже любимо ФРІ-табори та з нетерпінням чекаємо літа, аби зануритися у цю атмосферу. Але, як би прикро не було, повідомляємо, що цього року табори не відбудуться у звичному наметовому форматі.

Те, що відбувається зараз у світі, зачепило кожного й кожну з нас, і ФРІ, як одна з найбільших молодіжних організацій, також не може ігнорувати стрімке поширення коронавірусу та його вплив на наше теперішнє та майбутнє.

В час, коли розвиток ситуації важко передбачити, коли довіра до масових заходів стрімко падає та фінансові труднощі можуть не дозволити всім охочим долучитися до таборів — ми обираємо, насамперед, безпеку.

Ми не хочемо аби ви ризикували своїм здоров’ям та здоров’ям ваших близьких.

Крім цього, дбаємо про координаторів/ок таборів, адже на їх плечі, крім відповідальності за власне життя, лягає відповідальність за команду табору та ще 50+ учасників/ць. І якщо бодай одна людина захворіє на ФРІ-таборі або після нього — це означатиме, що ми не виправдали довіру щодо відповідальності за учасників — а цього ФРІ допустити ніяк не може.

Ми скасовуємо табори, але не скасовуємо літо. Попереду ще багато онлайн-заходів від ФРІ, які неодмінно будуть вам цікаві. Сподіваємося якомога скоріше побачитися з вами в офлайні. Але поки що радимо: залишайтеся вдома, дослухайтеся до рекомендацій та слідкуйте за нашими новинами!