Франківськ святкує 10 років — свій перший ювілей високий

Share

Скажемо одразу, святкувати ми планували гучно й масштабно, але через карантин довелося зменшити наші розмахи до платформи “Zoom”. Проте неважливо як саме відзначати, головне — з ким. А з цим пунктом проблем у нас не було :)

Дякуємо всім, хто 10 квітня провів час з нами в форматі онлайн. Ми передивлялися фото, старші ФРІшники та ФРІшниці згадували цікаві історії, а молодші мали що послухати. Тоді всі члени та членкині отримали особливі нагороди від голови франківської ФРІ і “цокнулися” за це келихами з компотиком і водою.
Святкували ми не одну годину, та все одно хотіли зустрітися вживу якнайшвидше.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу a96ca8ce-8200-4f92-ac4b-e32389b3463e.jpg

Також щиро дякуємо всім за привітання. Можливо, ми зможемо зробити заплановий раніше день народження восени і зустрітися зі всіма охочими. Наразі це лише в планах, але вам точно варто поставити відмітку у своєму календарі на жовтень “10.5 років ФРІ ІФ”!

І ще одне: якщо ви вирішили відмінити важливі для вас події через карантин, то радимо ще раз подумати над цим рішенням. Повірте, хоча онлайн спілкування не зможе замінити офлайн, проте на певний час стане непоганою альтернативою)