Форум осередків у Львові 21-22 квітня

Share

21 – 22 квітня у Львові відбувся форум осередків ФРІ. Це традиційний захід, де члени організації обмінюються досвідом між собою, навчаються та будують плани на майбутнє.

На форумі було присутньо понад 35 людей зі Львова, Києва, Харкова, Львова, Дніпра, Івано-Франківська, Рівного та Білої Церкви. Всі вони стали на крок ближче до цінностей ФРІ, а також засвоїли принципи менторства та навчились методології дизайн-мислення. Окрім цього, дізналися про нестандартні підходи до формувань програм на освітніх заходах та про принципи роботи алгоритмів Facebook.

Подібні заходи допомагають сформувати активне ядро спільноти, поділитись досвідом між поколіннями і просто стати ближчими один до одного.

“Дуже велике дякую організаторам проекту за цей форум. Це були дуже інформативні та продуктивні два дні. Цим проектом мені здалося, що ФРІ, розвивається в організації проектів. Зовсім новий формат та високий рівень підготовки. Дякую кожному хто хоть якось посприяв в створенні заходу. Ви молодці!” – говорить голова ФРІ Рівне, Богдан Жуковський.

Окрема подяка за  допомогу в організації нашим партнерам: 

Дякуємо спікерам: Галині Цвіркун   з Оксаною Мозіль  з компанії Meest Group, Максиму Сосулі  , Олександру Чернову   та ФРІшним спікерам Миколі АндрощукуВалерії ГоловачовійСохі Анні

Організували форум заступниця голови ВМГО “ФРІ” Надія Януш та голова освітньої служби ВМГО “ФРІ” Анна Соха. Долучились до організації: Сінавер Сейтумеров, Оля Бойко, Віра Очковська, Ліля Перепелюк, Тетяна Горчакова, Анастасія Чаплинець, Максим Павлюк, Ольга Антонова, Аліна Шаповал та Олександр Ткачинський.

Кожен з цих людей зробили форум незабутнім.

Хто, якщо не ми? Коли, якщо не зараз?🚀

Фото з форуму за посиланням: https://www.flickr.com/photos/friukraine/albums/72157696927888425/with/27301686937/