Звітно-виборча конференція Київської ФРІ

Share

Один з найпотужніших осередків ВМГО “ФРІ” недавно провів звітно-виборчу конференцію. Туди з’їхалися члени з різних куточків України. На ній члени КМО могли долучитися до прийняття важливих для функціонування осередку рішень та обрати нову голову.

Почну свою розповідь з одного випадку, який якнайкраще описує дух ФРІ та ті штуки, що зазвичай відбуваються у ФРІ. Так склалися обставини, що ФРІ якраз перед заходом залишили без приміщення. Проте разом ми розв’язали цю проблему. Чудове приміщення надав Київський палац дітей та юнацтва. Керівництво закладу, а саме Ірина Миколаївна, допомогла нам з цим. І не дивно, що таке відбувається, бо ФРІ – то є люди з високою метою – розвивати молодь та разом з нею – Україну.

На зустріч прийшла більша частина осередку. Спочатку було обговорено порядок денний і обиралася комісія, що мала чесно вести рахунок під час конференції. Ними стали Токмачова Дарина ( голова комісії), Іван Парамонов, Анастасія Корочкіна, Кіндрась Інна.  Також було обрано секретаря зустрічі Олександра Горбачука. Ми вислухали звіт старої голови Марини Колосової. За минулій рік вона зуміла досягнути багатьох вершин для ФРІ та  зробити Київський осередок чи не найпотужнішим в Україні. Потім заслуховували звіт секретаря Олександра Горбачука та голови Контрольно-ревізійної комісії Анастасії Семко.

Звіт Голови Марини Колосової

Опісля голови служб представили публіці свої звіти. Голова Медіа служби Вікторія Кириченко, Голова освітньої служби Лілія Ткачук, Голова правозахисної служби Наталя Криницька, Голова HR служби Іван Парамонов та Голова служби фандрайзингу Токмачова Дарина. Всі ці звіти поєднувало одне: КМО ФРІ досить динамічно розвивається.

Звіт голови Медіаслужби

Потім конференція близилася до кульмінаційного моменту. Хто ж буде головою Київської ФРІ? Балотувалися три кандидати: Вікторія Кириченко, Лілія Ткачук та Олеся Далебіга. Вони всі досить довго у ФРІ та мали достатньо досвіду для цієї посади. Проте презентація програми вирішила долю цього змагання.

Нова голова Київської ФРІ Вікторія Кириченко

Головою ФРІ стала Вікторія Кириченко, отримавши більшість голосів. Вона сформувала нову команду, що буде опорою для ФРІ наступного року. Склад залишився майже незмінним, проте Головою HR служби став Ігор Ситник, освітньої служби – Анастасія Ксьондзик, меді служби – Інна Кіндрась, секретарем став Олег Шпілін. Конференція завершилася привітаннями Ірини Миколаївни, заступника директора КПДЮ.

Залишити відповідь