В Ужгороді відбувся тренінг з фінансової грамотності

Share

          Тренінг “Фінансова грамотність та можливості інвестування коштів” призначався для готових до роботи над собою людей, які хочуть досягнути особистої фінансової незалежності, навчитись мистецтву інвестування, визнати психологічні фактори, які не дозволяють стати фінансово незалежними і змінити їх.

          У віп-залі кафе “Кактус”, 13 квітня, пройшов другий тренінг по фінансовій грамотності, де ФРІшники почали вивчати страховий ринок, а саме ризикові методи страхування. Адже найпростіший метод заробляння грошей та фундамент хорошого бізнесу можна найшвидше збудувати у сфері страхування. Розглянули 3 види ризикових страхувань: ОСЦПВ ВНТЗ (автоцивілка), зелена карта та медичне страхування. Звернули увагу на їхні відмінності, особливості та навчалися заповнювати документи – заяви до кожного виду страхування. Тим паче автоцивілка є обов’язковою для кожного водія, зелена карта – обов’язкова для водіїв, які виїжджають за кордон, а медичне страхування обов’язкове для людей, які відкривають ВІЗу, щоб відправитись за кордон. Тому ці три методи є хорошим стартом для фінансової незалежності.
Учасникам сподобалося, тому вони були вдячні тренеру – директору компанії «Група успіху» Володимиру Патрицькому.
Після тренінгу відбулася гра «Cash Flow», де ФРІшники освоювали три опори багатих: біржа, бізнес, нерухомість, а також вчилися вести свій власний фінансовий баланс.

Павло Турко

Залишити відповідь