Життя в стилі ЕКО

Share
Життя в стилі ЕКО
Життя в стилі ЕКО

У п’ятницю двадцять сьомого травня о шістнадцятій годині в приміщенні Молодіжного Центру відбулося перше засідання, присвячене розгляданню та підготовці екологічного проекту “Життя в стилі ЕКО”, ініційоване членами ФРІ.

Проект буде реалізовуватися з червня 2011 року до травня 2012 року і спрямований на підвищення рівня екологічної свідомості жителів міста шляхом проведення ЕКОшколи . ЕКОшкола міститиме у собі теоретичну (семінари, тренінги), практичну (акції з прибирання територій міста) та розважальну (квести, змагання) частини. Учасники ЕКОшколи – усі бажаючі та зацікавлені жителі міста (передбачається об’єднання учасників у відповідні групи за віком).

На зустрічі, метою якої було розкриття основних положень проекту, зібралися представники громадських організацій міста, влади, серед яких – представники МО ВМГО “Демократичний Альянс”, “Центру соціальних програм РУСАЛу в Україні”, Централізованої бібліотечної системи для дітей, МММГО “Фундація Регіональних Ініціатив”, Екоклубу “Алерт”, МОБФ “Іедиго”, МОГО “Зелений Рух”, Управління Охорони навколишнього природного середовища та благоустрою.

У ході обговорення проекту, було внесено ряд цікавих зауважень і пропозицій, що доповнять і покращать у майбутньому концепцію проекту.

Дуже сподіваємося, що коло небайдужих до кращого майбутнього нашого міста буде невпинно збільшуватися і здійснення задач проекту стане осяжним вже дуже скоро!

І запрошуємо усіх, кому цікава ідея даного проекту та хто готовий узяти участь у втіленні цієї ідеї в життя! Будь-яка найменша ваша участь потрібна, адже лише разом ми спроможні на великі кроки на шляху до світлого майбутнього!

Координатор проекту
Ірина Богомолова
0935508526

Залишити відповідь