Перша конференція проекту “Платформа. Свідомо.” у Харкові вже в мережі

Share

Дивимось відео з першою конференції у Харкові та дізнаємося про рівень та можливості розвитку дистанційного навчання в країні, впровадження новітніх медіа в університетах та електронних книг у школах. Детальніше про проект тут

Перша частина

Виступ на коференції Кухаренка Володимира Миколайовича, профессор харківського політехнічного інституту , завідувач проблемної лабораторії дистаційного навчання
Підготував понад 15 посібників з технологій дистанційного навчання, з 2000 року веде підготовку викладачів з розробки дистанційних курсів,брав участь у проектах Темпус Тасіс та Міністерства закордонних справ Великобританії з питань підготовки державних службовців до євроінтеграційних процесів.

Друга частина

Доповідь Лідії Володимирівни Стародубцевої, завідуючої Кафедрою медіа-комунікацій та директор центру центр візуальної культури і медіа-комунікацій харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна. Яка розкаже про медіатизацію системи української освіти на прикладі кафедри медіа-комунікацій харківського університету.

Третя частина

Розповідь від Богдана Кеда– офіційного представника “Pocket Book” в Україні про те, як і для чого треба впроваджувати електронні підручники у школах України.

Далі буде ще цікавіше!

Слідкуйте за заходами проекту “Платформа.Свідома” у Харкові та іншими заходами  Харківської “ФРІ”!

2 thoughts on “Перша конференція проекту “Платформа. Свідомо.” у Харкові вже в мережі

Залишити відповідь