У Миколаєві відкрилась “Школа громадської активності”

Share

ДАТИ МОЖНА БАГАТОМУ,

А ДОПОМОГТИ – АКТИВНОМУ!

У півмільйонному міст нарешті відкрилась «Школа громадської активності»!!! І ми цього дочекались за допомогою Миколаївської молодіжної міської громадської організації «Фундації Регіональних Ініціатив»! Саме ця молодіжна організація вирішила створити таку школу.

Це незвичайна школа! Це місце, куди запрошують видатних, цікавих, успішних людей міста, які пройшли великий шлях і хочуть поділитися своїм досвідом з молоддю. Це місце, де збирається активна молодь, яка хоче отримати певний досвід та підтримку для самореалізації. Саме тут, ти можеш висловити свою думку, поділитися ідеями, ставити питання та знайомитись із такими ж активними людьми , як і ти!
Відкриття «Школи громадської активності» відбулось 6 жовтня у актовій залі Центральної міської бібліотеки імені Кропивницького. Саме там і проходитимуть усі зустрічі школи. Першим гостем була Ірина Альбертівна Мейжис. Це не лише гарна людина, а ще й д.пед.н., екс-заступник мера із гуманітарних питань, професор, соціальний психолог. Зустріч була присвячена таким питанням як соціальний капітал та розбудова громадянського суспільства.

Перший крок минув. Другим гостем «Школи громадської активності» став Юрій Юрін – видавник журналу «Горожанин», лідер руху «Батьки проти наркотиків». Основною темою зустрічі стала гостра проблема наркоманії молоді міста, а також алкоголізму та паління. Юрій розповідав радив, як ми можемо сприяти покращенню ситуації, наводив приклади дій дорослих-активістів, освітив законодавчий бік справи, а як приклад для наслідування навів Фонд «Місто без наркотиків» (Єкатеринбург).

Але це не кінець таких зустрічей, це лише початок! І, якщо ти активний, прагнеш діяти, робити, не лише будувати плани, а й виконувати їх, то тобі саме у «Школу громадської активності»!

ФРІ-френд , Анастасія Хільмон

2 thoughts on “У Миколаєві відкрилась “Школа громадської активності”

Залишити відповідь