Осінній Ярмарок ФРІшних можливостей у Харкові

Share

Осінній Ярмарок ФРІшних можливостей

13 вересня, понеділок
18:00
«Остання Барикада» (вул. Сумська 73/75)

ФРІшні можливості не купиш за гроші, їх не дає університет чи багатий вуйко!

Завдяки Осінньому Ярмарку ФРІшних можливостей ти зможеш здобути реальний досвід організації заходу, реалізації проекту, роботи в команді чи її координації, отримати цікаві контакти, самореалізуватися через втілення власного задуму. І навіть трішечки покращити світ навколо тебе.

На цьому заході буде представлено декілька різноспрямованих молодіжних проектів. Якщо якийсь з них припаде тобі до душі, то ти зможеш взяти участь у його реалізації, при цьому отримавши непересічні знання, практичний досвід та цікавих друзів. І звісно ж, купу задоволення! :)

Можливо, ти хочеш зробити дещо своє? Тоді на Осінньому Ярмарку ти зможеш підшукати однодумців, які підтримають тебе в роботі. Щоб презентувати свою ідею на заході, заповни, будь ласка, он-лайн форму нижче.

На Осінньому Ярмарку ти також зможеш ближче познайомитися зі своїми друзями або новими знайомими завдяки активним командним іграм, дізнатися про успіхи реалізації попередніх проектів, зануритися в атмосферу ФРІшної активності та отримати натхнення для дій. Окрім того, пригостишся гарячим чаєм в теплому колі однодумців :)

З собою брати: хороший настрій, активність, позитивний настрій, печиво та солодощі, маленький шматочок пластиліну та декілька дрібних речей ;) – для чого – інтрига, але обіцяємо, що буде весело!

До зустрічі!

Завантаження…

Залишити відповідь