Вінницька ФРІ провела семінар для лідерів шкільного самоврядування

Share

Семінар для лідерів шкільного врядування про ГО в Україні 7 квітня Вінницька ФРІ провела семінар на тему розвитку громадянського суспільства в Україні для об’єднання лідерів шкільного врядування у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва. Участь у семінарі взяли участь близько 35 голів учнівського самоврядування майже зі всіх шкіл нашого міста.

Семінар для лідерів шкільного врядування про ГО в Україні

Під час нашого спілкування майбутні лідери громадської думки більше дізнались про громадські організації, їх функції, задачі та навіщо вони взагалі існують. Учні підготували під час тренінгу колажі на тему цінностей громадянського суспільства та презентували їх іншим учасникам семінару.

Семінар для лідерів шкільного врядування про ГО в Україні

На прикладі роботи Вінницької фундації було презентовано діяльність громадських організацій загалом, а також ознайомлено з іншими МГО, які працюють у схожій сфері. Зацікавлення у учнів викликала коротенька презентація ресурсів та програм, які доступні для навчання та стажування. Також під час семінару нами було підняте питання доцільності ЗНО, і на наше здивування більшість лідерів шкільного самоврядування висловились проти, хоча був значний процент тих, хто не визначився.

Семінар для лідерів шкільного врядування про ГО в Україні

Даний семінар – результат якісної співпраці Вінницької ФРІ з управлінням освіти Вінницької міської ради, яке завжди підтримує наші ініціативи. Було досягнуто домовленостей, що наступного навчального року ми проведемо це кілька таких семінарів, адже та активна молодь, яка була присутня потребує таких знань.

Вінницька міська організація ВМГО «ФРІ»



Залишити відповідь