«Фундація регіональних ініціатив» відзначає своє 20-ліття

Share

28 липня рівно 20 років тому на одній з площ Ужгорода була заснована організація, що зараз є однією з найбільших в Україні, — Фундація Регіональних Ініціатив! За ці два десятки років ми розширювалися, росли, зміцнювалися та гуртувалися навколо нашої місії — популяризації проактивності серед молоді та формування свідомих громадян України. Нас об‘єднують спільні цінності, бачення майбутнього та безмежна любов. Одне до одного. До організації. До країни, у якій ми зростали та ростемо досі. 

Саме завдяки цьому й сьогодні, у час повномасштабної війни, ми продовжуємо розвивати молодь і виховувати лідерів. Адже не треба чекати якогось особливого моменту, щоб творити зміни навколо! Ми можемо змінювати країну цієї миті! Ми готові спільно з нашими однодумцями боротися в полі громадського сектору, захищаючи свої свободу та незалежність.

День нашого заснування ми мріяли б святкувати так, як зазвичай відзначають Дні народження родини, — зібравшись із найближчими в теплому колі. Запросивши різні покоління й друзів, що підтримують нашу організацію. Та зараз кожен потрібніший на своїй позиції. Наші ФРІшники та ФРІшниці продовжують збирати кошти на ЗСУ, є активними учасниками/-цями волонтерських штабів, героїчно ризикують життям захищаючи Україну по всій лінії фронту і в тилу. Особлива подяка й шана останнім!

Як і всі 20 років до цього, розвиток молоді, зміни у своїх громадах, відбудова цілої та незалежної України твердо залишаються за нами. Разом, пліч-о-пліч ми продовжимо формувати єдність і творити яскраве майбутнє для себе і для прийдешніх поколінь.

Слава Україні!