За тиждень понад 300 анкет: Івано-Франківський осередок провів онлайн-проєкт про опанування діджитал професій

Share

Протягом 28-30 квітня в рамках онлайн-проєкту «Діджитал Сімка» ФРІ Івано-Франківськ збирала в ZOOM від 15 до 60 молодих активних людей, що цікавляться сферою діджитал та мають бажання дізнаватися про неї більше☺️

Підготовка до проєкту тривала три тижні, з яких на поширення команда виділила один. За тиждень вдалося зібрати понад 300 анкет! 

«Мені здавалася така кількість реєстрацій неможливою за той проміжок часу, який ми залишили на поширення. Дякую ментору нашого проєкту Роману Мельнику, який змусив повірити в те, що це цілком посильно й навіть потрібно для онлайн-подій. Також вдячна всім інфопартнерам, які посприяли тому, що люди дізнавалися про Сімку», — ділиться медійниця проєкту Софія Козубаш. 

Як пройшли всі три дні та які нові знання здобули учасники?

📍Першого дня слухали лекцію від Софії Футерко про те, як почати свій шлях у діджитал, як складати вдале резюме та портфоліо (Софія сказала, що останнє в діджитал набагато важливіше), як запам‘ятатися рекрутеру на співбесіді.

Опісля мали лекцію від Єви Висоцької про тонкощі копірайтингу. Говорили про види текстів, плюси/мінуси цієї професії, можливості для розвитку та заробітку в цій галузі. 

📍Другого дня мали лекції про графічний дизайн від Ірини Федорів та моушн-дизайн від Христини. Спікерки розповіли про позитивні та негативні сторони цих професій, компетенції їх представників та програми, з якими працюють фахівці.

📍І останнього дня слухали лекції про піар від Романа Загорняка, таргетинг від Інни Березової та UX/UI-дизайн від Олександра Маковій. Наші експерти поділилися інформацією про тонкощі роботи у своїх галузях, переліком необхідних хард та софт скілів, а також плюсів та мінусів цих професій. 

«Сімка дала мені як координаторці зрозуміти, що я можу оперативно реагувати на потреби суспільства (наприклад, перекваліфікація на іншу професію), допомогти їх задовільнити тим способом, яким умію. Цей проєкт був складнішим, аніж ті, за координування яких я зазвичай беруся. І це класно. Адже доводить, що у ФРІ є куди рости та розвиватися», — коментує координаторка події Влада Ткачишин.

ФРІ Івано-Франківськ дякує всім спікерам/-кам та учасникам/-цям «Діджитал Сімки»! 

А також висловлюють подяку всім інформаційним партнерам: 

💙 zaichenko.team & http://t.me/zaichenkoteam — ремоут робота для талановитих українців.

💛 Lobby X — платформа з працевлаштування та рекрутингової агенції, що діє як соціальне підприємство. Зараз вони проводять проєкт “База Талантів LX“, мета якого — дати можливість роботодавцям напряму розглядати вашу кандидатуру з бази і безпосередньо пропонувати вакансії. 

🧡 Happy Monday — кар’єрний портал і платформа професійного розвитку. Допомагають людям знайти улюблену роботу, а компаніям — розповісти про себе і зацікавити вмотивованих кандидатів. 

❤️ UNI WORK — канал, що збирає найактуальніші вакансії й стажування для студентів усіх спеціальностей та університетів країни.

💚 Workado — ваш помічник у пошуку віддаленої роботи в Україні. На цьому тг-каналі регулярно публікуються вакансії від українських та іноземних компаній в digital сфері та ІТ. 

🤎 Кукумбер — канал про технології та додатки. На період війни — агрегатор новин.

💜 work.ua — сайт для пошуку роботи в Україні. 

Ще почуємось!✈️