ФРІ обрала нове керівництво!

Share

Цих вихідних у Києві відбулася XVII Конференція Фундація Регіональних Ініціатив – ФРІ. ФРІшники та ФРІшниці з усієї України зібрались, щоб обрати нове керівництво та вирішити інші важливі питання діяльності організації.

У результаті голосування десятим Головою ФРІ став Степан Золотар. Ми щиро вітаємо його та бажаємо мудрості у прийнятті важливих рішень, сил і наснаги розвивати організацію та українську молодь!

До нового складу Ради Старійшин, стратегічного органу ФРІ, входять: Артем Тарновський, Маргарита Чернишова, Віталій Пих, Надія Гранкіна та Олександр Ткачинський.

Також Конференція обрала нову голову СекретаріатуМарію Байор та членкиню Контрольно-ревізійної комісії — Анастасію Максюру.

Протягом двох днів делегати та делегатки Конференції затвердили бюджет організації на 2019 рік, внесли правки до Статуту ФРІ та створили два нових органи ФРІ — Наглядову Раду та Сенат.

Дякуємо за плідну діяльність під час своїх каденцій 9-му Голові ФРІ Олександру Ткачинському, Раді Старійшин 9-го скликання — Анастасії Ксьондзик, Ігору Ситнику, Валерії Головачовій, Дмитру Головченко на чолі із Сінавером Сейтумеровим та членкиням Контрольно-ревізійної комісії Анні Ніколаєнко та Наталії Гребенюк.

Бажаємо новому керівництву ФРІ злагодженої роботи та стрімких позитивних змін!