Перший масштабний форум у Луцькому національному технічному університеті

Share

6 листопада 2018 року в Луцькому національному технічному університеті відбувся проект «ЛНТУ 17+». Захід був організований, щоб поширювати ідею сталого розвитку та заохотити молодь змінювати планету на краще.

Лектором на цю подію був запрошений менеджер проектів Студії онлайн-освіти EdEra, співзасновник Urban Space 500, юрист – Ігор Конопка. Спікер провів нестандартний «Найбільший урок в світі», де кожен присутній зміг детальніше дізнатися про Цілі Сталого Розвитку. Крім лекції учасники мали можливість попрацювати у командах «Генерування ідей щодо досягнення глобальних цілей», взяти участь у квесті «Мапування ЛНТУ» та розробити концепцію напрацьованих проектів.

Одна з учасниць форуму, студентка факультету будівництва та дизайну, Софія, розповіла:

«Цей захід був дуже пізнавальний, адже я раніше не знала, що існують 17 ЦСР та для чого вони потрібні. Також форум дуже мотивує, адже ти починаєш розуміти, як саме ти можеш вплинути на суспільство»- з захопленням каже Софія.

Проект вразив не тільки учасників, а й організаторів також. Модератор та ініціатор заходу Катерина Білохвіст розповіла:

«Найбільше мене здивувала кількість присутніх на першій частині форуму. Також хорошою була робота в командах, де учасники напрацьовували ідеї, як вони можуть практичними маленькими кроками досягати свої цілі. Коли ж модератор підсумовувала результати напрацювання, це були не лише маса цікавих ідей, а й великі проекти, які можна реалізовувати.»- говорить Катерина.

IMG_9232

IMG_9277

IMG_9393

IMG_9416

IMG_9547

IMG_9449

IMG_9354