Урбан Вуличний університет у Харкові

Share

10 вересня у парку Машинобудівників відбудеться Вуличний університет. – інтерактивний лекторій неформальної освіти на відкритому повітрі, який спонукає дискутувати, відточувати ораторські здібності та просто гарно проводити час.

Лекторій стосуватиметься соціальної та урбаністичної тематики, програма лекторію анонсована в зустрічі.

Розпочнеться лекторій о 15:30 з презентації молодіжного проекту від ЮНІСЕФ U-Report.

 

21442799_1821763978134682_349477354_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Для цього нас відвідають члени Молодіжного комітету U-Report в Києві Анастасія Шевчук та Денис Антончик, які розкажуть про сучасний інструмент молодіжного впливу на зміни у важливих сферах суспільного життя.

“Вперше про U-Report дізналася на музичному фестивалі ‘Бандерштат’ у своєму рідному місті Луцьк. Відразу долучилася до u-report’ерів, адже через опитування можна дізнатися думку молоді щодо важливих суспільних питань, і, відповідно, саме молодь впливає на зміни у тій чи іншій сфері життя. Вже перебуваючи у Києві, U-Report набирав волонтерів у молодіжний комітет. Зрозуміла, що хочу стати частиною чогось важливого, тому не гаяла можливості і подала заявку “ – розповідає про свою історію долучення до проекту Анастасія.

U-Report – це можливість:

  1. Розповідати свою точку зору щодо важливих суспільних питань
  2. Використовувати результати опитувань U-Report,  щоб підвищувати  громадську свідомість  молоді.
  3. Брати участь у подіях, що приносять зміни
  4. Розповідати світові, що таке УКРАЇНА

Зараз проект запущений у 35-ти країнах. Всього у світі понад 3 млн U-репортерів, серед яких Посол доброї волі ЮНІСЕФ Девід Бекхем та Орландо Блум, який до речі, в цьому році відвідував Україну.

“Тепер я знаю про проблеми, які гостро стоять у нашій країні. Статистика таки показує як люди ставляться до тієї чи іншої проблеми і чи взагалі знають про її існування. Я вірю що проект U-Report, може змінити світ на краще, адже недаремно гасло U-Report: ‘твоя думка важлива’ – говорить Анастасія, чим демонструє, що абсолютно кожен може долучитись до проекту та змінити своє життя та життя оточуючих.

Тож приходьте на презентацію проекту, беріть участь в вуличному університеті та відпочивайте й розважайтесь на фестивалі “РАЗОМ УРБАН ПАРК”.