Чому може навчити ведмідь грізлі?

Share

Сенсація!!!! Виявляється, світ зовсім не такий, яким здається. Зовсім нещодавно став відомий приголомшливий факт. Виявляється, що представники підряду Caniformia ряду Хижих, простіше кажучи, ведмеді надзвичайно професійні особистості, все через те, що взимку вони не впадають у сплячку, як вважає суспільство, а усамітнюються й відточують свої професійні навички.
Нам цей факт став відомий тому, що серед членів Фундації регіональних ініціатив є один професійний  Ведмідь). Звати цього вельмишановного пана – Теодор. Він дійсно суперкрутий медійник, на якого рівняється наша команда.

В минулому Теодор жив в Йеллоустоуні й саме там,гуляючи парком серед туристів, вивчив пару мов, в тому числі й українську, а стрімкий розвиток технологій, поява гаджетів та вільного Wi-Fi зробила з Теодора медіамонстра. Спочатку він довго в’їжджав, що до чого в цій непростій сфері, але тепер запросто може вирішувати найскладніші медійні завдання. Історію того, як Теодор потрапив до України, залишимо на потім. Та, прибувши сюди, Тео розчарувався, бо не знайшов парку з вільним Wi-Fi, як в Йеллоустоуні. Однак Тео не здатен просто здаватись чи сидіти без діла, Тео потрапив до нас та став фрішником. І з цього моменту в нашій команді з’явився “вєсомий аргумент”:)

Зараз Теодор має значний досвід в медіасфері й готовий уже 12-13 листопада передати власні навички всім охочим та вмотивованим.

Зараз Теодор має значний досвід в медіасфері й готовий уже 12-13 листопада передати власні навички всім охочим та вмотивованим.
Наша команда з Теодором на чолі вже активно готує програму для школи. На вас чекають «просунуті» в питаннях медіа спікери та цікаві теми. Готуйтеся сприймати інформацію про таємні закутки SMM, куди ступала нога не кожного медійника, та про всім дорогі та шановані мережі : VK, FB, Instagram, Youtube та інші.
І як бонус – Теодор обіцяє познайомити вас із цікавим та зірковим представником медіасфери.

Ми ж запевняємо, що на Медіашколі ви отримаєте найновіші знання, поспілкуєтесь з людьми зі спільними інтересами, зможете стати другом Йеллоустонського ведмедя та використовувати здобуті навички в майбутньому.

 

Реєстрація за посиланням

Сторінки в соц мережах: VK FB