ФРІ квест “Цвіт сакури. Ужгород” від Львівської ФРІ

Share

Суботній ранок 16 квітня у ще безлюдному Львові розпочався з того, що біля пам’ятника Івану Підкові зібралась чимала група підозрілих людей з рюкзаками та гарним настроєм. Це  були ті, хто подорожують автостопом. Хтось ризикнув вперше, а для когось це звична справа. 
_6-NdO3XlWM

Усі отримали завдання і почимчикували до  траси, де і почалось найцікавіше. Кожен учасник подолав дорогу, відвідав Стрий, Мукачево, Ужгород та виконав  завдання квесту.
Особливі враження звичайно були в того, хто спробував для себе такий спосіб подорожі вперше.
txFqOkfjt_8
Переможцями стали, команда “Однако 4” – Таран Роман та Марина Профатило, які виграли банку солодкого, особливо смачного в кінці важкого дня, горіхового варення.

Насправді, переможцями стали всі команди, які прийняли участь. Кожен знайшов щось цікаве для себе – пригоди у дорозі, , цікаві та корисні знайомства, нові місця, враження. І це все можна отримати  безкоштовно, подорожуючи автостопом.
А під вечір, біля річки Уж, завдяки Степану Смаль та Ярині Сидорович лунали пісні, які додали барв до нашого автостопного квесту.
KITSaqfVGnI
Окреме спасибі Юлі Дуб за допомогу та підтримку, адже ФРІ то Є любов.
Дякуємо учасникам, Ви надихнули створювати щось для Вас, тому чекайте, наступна подорож уже спланована. Чекаємо в дорозі!
Координатор –  Анна Слободяник