Бюджетні мандри та презентація ФРІ Plus Львів

Share

1 березня відбулася зустріч “Бюджетні мандри”. Головною метою заходу, було розказати студентам про те, що реалізувати свою любов до пригод та нових вражень є цілком реально і це не вимагає великих коштів.

GCsU7xe5N-U

Наші слухачі отримали не тільки підказки, щодо того як правильно подорожувати, а й інформацію про сайти на яких слід шукати авіаквитки, хостели  та попутників. Також, ми розказали про цінні лайфхаки, які просто необхідні, коли ти збираєшся в мандрівку.

0ZGlXkHYO3s

Ще ми прагли донести думку, що можна подорожувати світом і одночасно навчатись – за допомогою різноманітних конферецій, тренінгів чи форумів, що матиме позитивний відбиток на твоєму резюме.

Крім вищесказаного, присутні мали змогу дізнатися про ВМГО Фундація Регіональних Ініціатив і про те, як саме громадська діяльність сприяє новим можливостям.

cToZiMpdvIw

Дякуємо нашим спікерам Христині Жук, Володимиру Соколовському за те, що провели таку пізнавальну презентацію та Навчальній лабораторії кафедри психології за те, що допомогли в організації і були нашими партнерами.

Окремо хочемо виразити вдячність всім студентам, які відвідали наш захід (а це близько 150 осіб). Ми віримо, що у вас все вийде і ви реалізуєте набуті знання.  Бажаємо вам успіху!

efRYNoBAJ0E

Залишити відповідь