В Ужгороді знову відбувся всеукраїнський проект “Твоя Країна”

Share

13-14 лютого 2016 року ужгородський та мукачівський осередки ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив» провели регіональний етап Всеукраїнського проекту «Твоя країна». 15 учасників з Маріуполя, Харкова, Одеси, Луцька, Івано-Франківська, та Горлівки познайомилися з красою і багатством Закарпаття.
Першого дня учасники дізнавались історію та культуру міста над Ужем, відвідуючи Ужгородський замок , музей народної архітектури і побуту та галереї, мандруючи старовинними вулицями, слухаючи цікаві історії із життя Ужгорода. Далі гості під час освітньої частини заходу дізнались більше про роботу в команді та як самому можна успішно проводити різноматнітні події.
Насичений і цікавий день завершився вечірньою поїздкою до Мукачівського замку, де панорама вечірнього міста над Латорицею оповила всіх романтичними відчуттями .
Другого дня , за сприяння Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА , учасники мали змогу поринути в чарівну атмосферу закарпатських замків та палаців, відкриваючи для себе вперше красу палацу Шенборнів, насолодитися краєвидами замку Сент-Міклош в Чинадієві, мукачівського палацу Ракоці ІІ , а також дізнавались насичену історію Мукачева під керівництвом досвідченого екскурсовода.
Завершився Проект врученням огранізаторами маленьких пам’ятних подарунків та книг відомих закарпатських авторів з їхніми автографами.
Організаторам успішно вдалось реалізувати свою ціль- показати свій чарівний край, його багатокультурну спадщину та гостинних закарпатців.
Позитивні емоції, пригоди, безліч фотографій та друзів, любов до Закарпаття – назавжди закарбуються в серцях кожного учасника цього проекту. :-)  :-)

IMG_3061 IMG_3071 qy1HmX_nt_s IMG_3082 IMG_3075

Залишити відповідь