До Києва знову завітали гості Твоєї Країни

Share

У Києві 12–14 лютого 2016 року пройшов п’ятий візит Всеукраїнського руху «Твоя Країна» від Фундації Регіональних Ініціатив (ФРІ) — всеукраїнської молодіжної громадської організації.

 

До столиці завітало 18 учасників з різних куточків України: Волині, Львівщини, Рівненщини, Вінниччини, Хмельниччини, Харківщини, Донеччини, Запоріжжя. Під час своєї поїздки гості Києва пройшли екскурсію відомими, а також і незвичними вулицями міста, відвідали Музей Булгакова, завітали до креативного атмосферного закладу «Бергамот», побували на екскурсії до Громадського ТБ. Організатори для них підготували лекцію від Маріам Найєм про порнографію в контексті мистецтва, майстер-клас від Сергія Перникози про роботу з поліцією, екскурсію в КМДА й невеликі подарунки на пам’ять. Київ постав перед учасниками як в історичному, мистецькому, культурному, так і в громадському, молодіжному, публічному аспектах.

Від імені організаторів проекту в Києві щиро дякуємо за співпрацю антикафе «Бергамот», яке надало можливість всім зігрітися й познайомитися одне з одним, представити себе, розказати цікаві факти із життя, пограти в рухливі ігри.

 

Вдячні Маріам Найєм за цікаву й у деяких аспектах пізнавальну та виховну лекцію про порнографію від часів античності й до сьогодення, про тенденції її розвитку, зміни й остаточне становлення з елементами аналітики та власного дослідження. А також дякуємо простору SKLO за надане приміщення для проведення цієї лекції, за гостинність та турботу про кожного з відвідувачів.

 

Окреме велике спасибі кажемо Сергію Перникозі за те, що наперед урятував нас від нахабної поліції і навчив правильно з нею поводитися :)  Тепер кожен із учасників знатиме правила поводження (ввічливо привітатися, попросити назвати своє ім’я, показати документи тощо) з поліцією, свої права та свої обов’язки. І, звісно, що треба час від часу переглядати закони України. Дякуємо Сергію ще й за практику-сценку ( бо без неї сама теорія навряд чи спрацює) за привітність та теплоту.

 

Одним із найочікуваніших пунктів програми для наших гостей було Громадське ТБ. Тож щиро дякуємо Андрію Сайчуку за те, що провів цікаву екскурсію Громадським, що розказав про його створення, функціонування та основні принципи. Дякуємо за можливість побачити робочий простір та щирі й захопливі відповіді на питання учасників.

«Твоя країна» — проект для тих, хто готовий відпочити на всі 100 %, познайомитися з Києвом так близько, як ніколи, відчути радість пригоди, показати себе всій країні, розвинути особисті якості, знайти нових друзів і якісно провести час.

Тож запрошуємо всіх охочих на наступні візити, реєструйтеся самі й розповідайте своїм друзям, і друзям друзів, і колегам, і знайомим, які також хочуть побачити свою країну.

До наступних зустрічей ;)

 

Залишити відповідь