Вперед, до нових проектів! Active citizens та ФРІ Plus Lviv.

Share

17-21 лютого відбувся національний навчальний візит до Львова в рамках програми Active Citizens, що організовується ФРІ Плюс в партнерстві з Британською Радою в Україні та Інститутом Суспільних Ініціатив.
Представники з Дружківкі, Краматорська та Слов’янська взяли участь у тренінгах, перейняли культурний досвід та познайомились з живописним колоритом Львівщини. Программа направлена на розкриття потенціалу креативної молоді і допомога їм у народженні ідей та реалізації їх у життя.

qWQYReU64QM
Проект поділений на декілька модулів. Зупинимось на декількох :
Перший змістовий модуль “Знайомство” пройшов дуже насичено: завдяки різним вправам “енерджайзерам”, що спрямовані на розуміння і довіру до людини, ми лазили один в одного по спинах, сиділи на колінах, стояли на руках) Малювали портрети себе в асоціації з певним предметом, визначали свої цінності в житті та шукали людей з такими ж. Усе пройшло дуже насичено, ми не помітили, як проминув час. Квест історичним центром у командній грі здружив нас, повеселив, познайомив з прекрасностями цього чудового міста. А про вечірній Львів годі і говорити, це треба просто бачити.

Другий змістовий модуль “Діалог” був направлений на краще розуміння свого партнера для кращої роботи у команді в подальшому. Ставили питання, які мали б примусити людину посміхнутися та пишатися собою. Грали у цікаву гру “Дві правди – одна брехня”, яка допомагає зруйнувати певні стереотипи серед людей. Усі учасники активно включали свою інтуїцію та блискуче справлялися з завданнями, що говорить тільки про якість наших практик.

IEykIRFHKm8
Створювали портрет активного громадянина через знаходження чотирьох найважливіших рис. Робота спочатку у парі, потім у малих групах та цілою командою навчило досягати порозуміння і враховувати думки усіх. На завершення блоку пограли у ” самураїв”, “принцесок” та “дракончиків”. Кожен модуль був особливим та корисним, взагалі дана модель роботи наздвичайно діяєва та проста для розуміння.

Також відвідали реабілітаційний центр “Джерело” де співали українських пісень та слухали віршики людей і справді з необмеженими можливостями, поспілкувались з робітниками центру, яка мають велиичезне серце. Також мали зустріч з владою м. Львів та Дрогобич де дізнались більше про самоврядування та локальні проблеми та креативні шляхи їх вирішення.

UQpfajdKNfo
Надзвичайно вражаючою була зустріч з відомим актором та іконописцем з Левом Скопом. Полазили по Карпатським Горам, та старовною загадковою Тксатанню і ще багато багато вражень.

zUT9922JiFk
Дякуємо всім учасникам за активну участь та чудовим партнерам за співпрацю!

Залишити відповідь