У Вінниці Євгенія Більченко говорила про війну і поетичне мистецтво

Share

27.12. 2015 у Центрі суспільної освіти та соціального партнерства “Джерело надії” відбулась  зустріч із талановитою українською поетесою Євгенією Більченко. Говорили на тему: “Поет і війна: у пошуках людяності”. Захід організувала Вінницька молодіжна громадська організація ФРІ у рамках неформального освітнього проекту ПРОЕКТОР.

Авторка презентувала дві  книги “Список кораблей” та “Чили”, прочитала нові і вже відомі вірші фронтового циклу, поділилася досвідом волонтерства та відповіла на численні запитання вінницьких шанувальників. Серед присутніх прихильників поетеси, можна було побачити відомих у   вінницьких  колах: Івана Шолохова, Олексія Мартиненка, Андрія Стєбєльова.

Сама Євгенія Більченко на своїй сторінці у ФБ зазначила:

“Сегодня, 27 декабря, в Виннице в рамках проекта “Проектор” общественной организации “ФРІ Вінниця”. Поскольку встреча заявлялась как остро социальная и требовала прозаических комментариев и откровений, я порядком переволновалась: за последнее время привыкла к конфликтам с цензурой. Но, несмотря на мои волнения, всё прошло хорошо. Я благодарна слушателям за гармонию состояний, честность и прямоту. Люди собрались разные, винничане и дончане, писатели и общественные деятели, ценители поэзии и креативная молодежь. Я максимально честно ответила на все поставленные вопросы. Постараюсь дальше работать так же честно, чтобы это тепло оправдать. Спасибо Максиму Бондареву за прекрасную организацию и всем слушателям за поддержку.”

Зовсім скоро ПРОЕКТОР потішить усіх бажаючих новою порцією пізнавальної та цікавої інформації. Тому слідкуйте за нашими новинами на офіційних сторінках у соціальних мережах:

Вконтакті: http://vk.com/projectorrrfri

Фейсбук: https://www.facebook.com/vinprojector/

 

Залишити відповідь