Базова ФРІ-Школа у Запоріжжі

Share

12-13 грудня 2015 р. у Запоріжжі проходила “Базова ФРІ-Школа“: з-поміж 89 охочих, які заповнили анкети, тільки 24 кандидати отримали можливість долучитися до дійства. Стартувала “Школа” в Запорізькому обласному центрі молоді виступом Ярослава Храпського, завдяки якому учасники заходу дізналися більше про громадські ініціативи міста, а також про діючі локальні і всеукраїнські проекти. Наступним пунктом програми став інтенсивний курс проектного менеджменту від Олександри Білязе, котра впевнила, що кожна ідея може бути реалізована, головне – правильний підхід до виконання!

БФШ (4)

Під час практичного завдання учасники сформулювали тези відносно основних проблем мешканців Запоріжжя, об’єднались у команди й під керівництвом тренера прописали варіанти рішень, спланувавши подальші дії активної молоді на шляху до прогресивних видозмін рідного міста. Завершальна ж першого дня лекція Максима Касяна стосовно позитивного мислення зарядила натхненням!..

БФШ (3)

Другий день “ФРІ-Школи” у гуртожитку №4 ЗНТУ розпочався зі змістовного семінару по фандрейзінгу від Костянтина Шубіна. Далі Вікторія Агентаєва розповіла детально про доступ до публічної інформації та роботу зі ЗМІ, а Олександра Білязе поінформувала про актуальні можливості для молоді щодо міжнародних обмінних поїздок і волонтерських програм. Фінальним акордом “Базової ФРІ-Школи” пролунала презентація “Фундації Регіональних Ініціатив” та запрошення долучатись до проектів, розвиватись і діяти разом!..

БФШ (2)

Залишити відповідь