Не зупиняємось на досягнутому!

Share

День народження це той день коли ти починаєш згадувати всі приємності і неприємності, які були за цей час. Але, нічого негативного не згадується! Певно тому, що такі емоції, які кожен з нас пережив, з легкістю перекреслюють будь-які наші незгоди.

Наче не так багато часу, та і зробили ми не все, що хочеться, та і не реалізувала ще себе наша команда, але ФРІ Plus стала частиною нашого життя.
vlpUsgdJ2rI
Бо, коли ти чуєш “англійський клуб”, то думаєш про FRI+D club, а коли тебе кличуть в кіно – ФРІ+ Cinema Club, коли день народження – то з нетерпінням чекаєш привітання у спільноті, а коли хочеться за кордон – прийдеш послухати про Міжнародні можливості для молоді від ФРІ+ або про подорожі автостопом, просто, для свого задоволення, якщо я продовжу цей “топ ліст “чого саме ФРІ?””, то вже не зможу згадати суті посту!
А вона така: є люди, з якими тобі хочеться розділити і успіх і невдачі, люди, які підтримують, люди-мотиватори( про які вже пабліки у вк може йти мова, коли є ВОНИ), люди-позитивчики, для котрих, невдачі, просто, не існують. ЦЕ ВИ! Це ФРІ Plus Львів.
zBfsaNyOhf4
Хочеться додати, що сподіваємось і 10-ти річчя організації відсвяткувати. Але я не можу цього сказати, і, лише, тому, що я впевнена у цьому! Ми змінюємо себе і змінюємо світ!
Хочеться подякувати ВМГО “Фундація Регіональних Ініціатив” за підтримку, і за можливість бути вільними з ФРІ!
А ще, людині, яка нас об’єднує, надихає, особистим прикладом щоразу доводить, що немає нічого неможливого! Коли б зображала ФРІ Plus як людину, то вона була б серцем! Христина Жук – просто, ТИ, це краще, що могло б статися з нашим осередком!

E0EnNs7Jq2I
І, ви ж знаєте, що далеко не однакові футболки нас об’єднують, а спільна мета, і ми йдемо до неї маленькими, правда, але впевненими кроками!
wQsEMusEaYU
FRI means LOVE❤
FRI connected PEOPLE👫👬👭
Be FREE with FRI 💃
ФРІ – це МИ!💙💛

Залишити відповідь