У СУМАХ ВІДСВЯТКУВАЛИ 10-ТИ РІЧЧЯ МГО ”ФУНДАЦІЯ РЕГІОНАЛЬНИХ ІНІЦІАТИВ”

Share

Уже протягом 10-ти років Сумська МГО ”Фундація Регіональних Ініціатив” успішно продовжує свою діяльність. За цей час проведено близько 100-а успішних проектів та більше 10-ти міжнародних в партнерстві з зарубіжними організаціями. На даний момент Сумська ФРІ тісно співпрацює з Британською радою. Разом планується 8 проектів, з яких 2 вже реалізували, а решта в процесі.

9 жовтня 2015 року в муніціпальній галереї м.Суми пройшла прес-конференція з нагоди ювілею ФРІ, на якій Аліна Познанська – голова Сумської МГО ФРІ, розповіла про співпрацю з Британською радою та про проекти 2015 року, а саме: «Кібермайданчик», «Extreme парк», «Клуб позитивного материнства «Fly мама»», «Сумщина: загадкова та невідома», «Я – швидка допомога!», «Активізація першокурсників» та «Барви життя». Усі проекти дуже унікальні та зініційовані активними громадянами, що проходили тренінги в м. Суми за програмою.
На заході були присутні важливі гості, такі як Майкл Волдрон – глобальний фасилітатор програми «Активні громадяни» з Великої Британії; Віталій Тихонович – менеджер програми в Україні; Олександр Кириленко – координатор проекту, Дарина Леус – голова Правління Сумської МГО ФРІ, сумські фрішники та 25 активістів з партнерських ГО з усієї країни.

Після прес-конференції гості мали чудову можливість скуштувати торт та познайомитися з нашим чудовим містом.
Команда ФРІ – це дуже активні та творчі люди, які прагнуть зробити наше місто та країну кращими! Тож чекайте нових цікавих проектів і приєднуйтесь до нас!

пресс-конференція з нагоди дня народження Сумської ФРІ
пресс-конференція з нагоди дня народження Сумської ФРІ
наш торт:)
наш торт:)

Залишити відповідь