Твоя Країна – Харків.

Share

Твоя Країна -ХарківПодорож – це маленьке життя. Вона вчить більше, ніж будь-що. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома.

З 7 по 9 листопада активісти Харківської  ФРІ приймали гостей з різних куточків України в рамках соціально-культурного проекту “Твоя Країна”. Це вже третій візит до Харкова.  До участі у проекті було надано 90 заявок, та з них відібрали лише 27 учасників, які  представляли 10 областей твоєї країни.

LsqGXrwGzAM   CQ1lDPe_nTk

Харків зустрів учасників туманом і перші, хто приїхав, мали унікальну можливість побувати на одному з урбаністичних символів міста – покинутому елеваторі. Пообіді на гостей чекала насичена екскурсія містом, а ввечері –  прогулянка найкрасивішим парком імені М. Горького та активні ігри.

SLydcRExvN0

На другий день на учасників чекав цікавий квест, відвідини  наукового центру “ЛандауЦентр” та зустріч із відомим харківським журналістом та режисером Максом Стативко. Третього дня гості відвідали благодійний Feldman Ecopark, де у  всіх  була можливість не тільки спостерігати за тваринками, але й  близько спілкуватися з деякими з них. Ввечері третього дня Голова Ради Старійшин ВМГО “ФРІ” провів для учасників презентацію “ФРІ”.

 PvdBcDpcLzY“Харизматичные организаторы. Атмосферная архитектура, а так же множество красивых мест. Разнообразные конкурсы. Квесты, заставляющие взглянуть на город с другой стороны.Огромное количество интересных людей, с которыми еле успеваешь познакомиться. Время пролетевшее как мгновения. ”  –

такий відгук залишив Владимир Вакуленко –  один із учасників проекту.

Три дні пролетіли  насичено та цікаво, з купою нових знайомств і дуже швидко! Тож сподіваємося, що учасники проекту будут підтримувати нові знайомства придбані у Харкові, та завітають до нас знову. А тим часом організатори будут  готуватися  до нового візиту.

 

Залишити відповідь