Львів’янам розповіли про бюджетні мандри

Share

r-3RyHrsFsY

ФРІ-школа бюджетних мандрів відбулась 2 листопада у Львівській Медіатеці.

           Таку школу проводила уперше Львівська ФРІ

           У неділю, в одному з залів львівської медіатеки зібралось близько шістдесяти людей. Усі вони чекали початку ФРІ-школи. Першим спікером виявилась молода дівчина Ірина Особа. Вона розповідала про ресурси, що допомагають мандрувати. Дуже вразив аудиторію сайт з дешевими квитками на автобуси. Адже дорога із Жешува у Варшаву може коштувати 1 злотий! Окрім того, Ірина розповіла про можливості безплатного житла , якщо ти працюватимеш на фермі, чи доглядатимеш за домом.

           Другим Спікером був Демитрій Крупенко. Хлопець зробив цікавий експеримент – провів спіч англійською мовою, запитавши, хто не проти такого. І увесь час своєї розповіді він говорив нею. Його тема – проект Couchsurfing. Це сайт, де люди пропонують декілька днів пожити у своїх домах безплатно. Демитрій розповів про те, як користуватись сайтом, а також трохи про гостей і господарів.

           Останнім виступав Роман. На рахунку у нього 32 відвідані країни. Спікер розповів про автостоп, різні «лайфхаки» у мандрівці, а також ділився своїм досвідом і відповідав на питання слухачів.

           Між кожним виступом були невеликі кава-брейки.

           Кавінська Тереза один із організаторів ФРІ-школи, розповіла:

«Ця школа була першим заходом нового проекту Львівської ФРІ “поДорожники”. Школа бюджетних мандрів буде відбуватись щоквартально. Також 8 листопада буде квест для автостоперів “Дорогою у Франківськ”, а вкінці місяця відбудеться зустріч мандрівників уже по конкретній країні»

Кендзьор Ярина

Залишити відповідь