В Ужгороді буде екологічний Вуличний університет

Share

10255805_10203051409342065_271302655_nУ суботу, 12 квітня, у рамках Всеукраїнської кампанії «Зробимо Україну чистою» відбудеться екологічний Вуличний університет.

Цього разу ВУ буде проходити у форматі «круглого столу», оскільки доповідачів буде більше, ніж зазвичай і кожен зможе представити свою екологічну ініціативу чи проект, а також обговорити основні екологічні проблеми Ужгорода та спробувати знайти шляхи їх вирішення.

Тема еко-ВУ: «Ужгород екологічний: проблеми і рішення». Доповідачі, що підтвердили участь в обговоренні:

Олександр Попович – журналіст, блогер, представник та один з ініціаторів Провулку «Гірчичне зерно», а також ініціатор проекту арт-смітника для сортування сміття;

Ростислав Ткаченко – громадський діяч та екоактивіст, ініціатор збору використаних батарейок та доставки їх на утилізацію;

Валентин Волошин – еколог, громадський діяч, закарпатський обласний координатор акції ЗУЧ;

Юлія Дичка – екоактивіст, ужгородський міський координатор акції ЗУЧ;

Андрій Кирилюк – активіст, займається збором пластикових корків та доправленням їх на утилізацію;

Керівник ТОВ «AVE Ужгород»;

Представник Екологічної інспекції;

Кожен з доповідачів матиме до 7 хвилин на представлення свого проекту чи ініціативи, а також відповісти на запитання. Потім відбудеться обговорення основних екологічних проблем та можливих шляхів подолання їх через громадські ініціативи, екологічні проекти, просвітництво громадян тощо.
Участь у Вуличному університеті є безкоштовною, запрошуються усі бажаючі!

One thought on “В Ужгороді буде екологічний Вуличний університет

  1. Був би вдячним якби в статті було вказано час і місце проведення! Тричі текст прочитав перш ніж вопідмикав усі блокери картинок, анімації і флешу(блокую зображення бо дратують) і нарешті побачив на афіші :).

    Це маленьке побажання на майбутнє)

Залишити відповідь