Ужгородська ФРІ запрошує відвідати найближчі мистецькі заходи

Share

22 червня – «Вечір тендітної поезії та музики». Для вас виступить дівчина з Луцька Катя Piu (Катя Почапинська) – дівчина, що довіряє фортепіано найпотаємніші емоції, і клавіші відповідають їй взаємністю. Ця музика –  це максимально наповнений почуттями та драйвом мінімалізм. Саме цей, здавалося б оксюморон, робить творчість Каті Piu незвичайною і проникливою. Коли ви торкаєтесь її музики усередині вас проростає терпка і неочікувана ніжність, п’янка радість і легесенький, світлий сум.
Також ви зможете послухати вірші луцької поетеси Альони Приймачук (Кориця), Катерини Мучички, Ольги Козак та Кароліни Бундаш. Також для вас гратиме Чопський гурт «Цедра» у малому акустичному складі, відомий Закарпатський колектив, який вже встиг сподобатись багатьом закарпатцям.

Запрошуємо всіх любителів сучасної поезії та музики на вечір тендітної та ніжної літератури.
Квитки можна замовити за телефоном: 0502309596 (Оля); 0665040069 (Томаш).
Всі деталі за посиланням: http://vk.com/event54328756

26 червня – вже друге ужгородське «Літературне бомбардування». Цього разу ми бомбардуватимемо Ужгород літературою цілком по-літньому, на природі біля Невицького замку. Гарна поезія, музика, у люблені книги – все те, що потрібно для гарного відпочинку справжнім поціновувачам літератури. Море чудових емоцій, безліч цікавих людей, нові знайомства, поезія яка заставляє щось відчути, задуматись, зупинитись думками хоч на мить у цьому мегаполісі справ. Музика, яка дозволяє душі відпочити від буденності, лікує її рани. Краса Невицького замку дозволить перенестись в казку, хоча коротку, проте незабутню. А свіже повітря і тепла, весела компанія довершать цю картину! Гарний настрій  та поезію гарантуємо!
Також у рамках «Літературного бомбардування» відбудуться дві лекції у «ФРІ-шній літературній школі». На «ЛБ» ми як завжди презентуватимемо улюблені книги, читатимемо вірші, співатимемо пісні та танцюватимемо «поетичні танці» навколо багаття! Для вас виступлять вже відомі в Закарпатті та в Україні молоді поети, а саме: Карина Тумаєва, Тарас Малкович, Томаш Деяк, Ольга Мацо, Любов Якимчук, Ольга Перехрест, Олександр Ткачинський, ТориРом, Олена Степаненко, Олся Мамчич, Вікторія Дикобраз, Андрій Момут, Катка Мучичка.

Гайда до нас! З нами весело й добре!
Телефони організаторів: 0502309596 (Оля), 0665040069 (Томаш),  0932445073 (Надя).

Чекаємо на Вас!
Стежити за нашими новинами можна тут: http://vk.com/fri_uzhgorod, https://www.facebook.com/friuzhorod?fref=ts.

Ольга Беца

Залишити відповідь