Весняна базова ФРІ-школа у Луганську

Share


6-7 квітня в Луганську пройшла Весняна базова ФРІ-школа. На ній було світло і тепло, бо ФРІ-школа це завжди свято. Це творчість, це обмін досвідом, ідеями та світоглядом. Це довгоочікувана зустріч старих друзів і знайомство з новими людьми. І скільки б разів ти там не був і скільки тренінгів б ти не слухав, ФРІ-школа – це завжди вихід за межи зони комфорту де на тебе чекають нові та неочікувані відкриття.
“Для мене відкриттям цієї школи став тренінг з конфліктології, бо вперше мені з таким захопленням розповідали, що конфлікти це не тільки нормально, а й круто. І це надихає.” – Настя.

“Я рада, что на сегодняшний день в Луганске так много активистов. Сейчас, как никогда, Украине нужна “свежая кровь”. Ребята, которых я встретила на ФРИ-школе очень амбициозны, молоды, умны и чем больше таких людей, тем сильнее будет благотвороное влияние на нашу страну))” – Ира.

“Дякую за проведення весняної базової ФРІ-Школи! Все було дуже круто! Мені все сподобалось! Була дуже тепла та позитивна обстановка. Я дізналася багато чого нового та дійсно важливого, знайшла нових знайомих. Дякую всім організаторам! Ви великі молодці!!!” – Настя.

“В современном информационно-цифровом обществе человечество шагает большими шагами. Для того, чтобы быть современным человеком, уметь работать в команде, приносить и воплощать новые идеи, необходимо умение слаженно работать в коллективе, креативно мыслить, постоянно развиваться и расширять границы своего мировоззрения. Я считаю, что данное мероприятие очень необходимо в современном мире, поскольку позволяет приобрести новые знакомства, получить новые знания, отдохнуть, испытать себя в новой деятельности, поработать в непривычной обстановке. Оставшись довольным, я рекомендую данную школу всем людям, которые хотят идти в ногу со временем и саморелизоваться.” – Саша.

Завдяки дружній роботі команди Луганської ФРІ на чолі з Валерією Радкевич та найкращім ФРІ-тренерам Катерині Духніч, Антону Делікатному, Оксані Гойняк, Юлі Вераксі та Євгену Демченко школа пройшла якнайкраще.

Скінчились два шалених незабутніх дні. Ми швиденько закидаємо друзів на потяг і все. ФРІшники поїжджають і від них лишається трохи печива, трофейний светрик і рулони помальованого фліпчарту. А ще люди. Нові люди, які хочуть щось робити, розвиватися і бути з нами. “Мало 2-х дней, я бы всю неделю набиралась знаний от этих замечательных людей!” Ну так це добре! Луганська ФРІ з широко розкритими обіймами приймає до себе новачків.

Залишити відповідь