Copwatch

Copwatch-школа у Івано-Франківську (10.11.2012)

Share

Copwatch

Ви познайомитесь із основами поведінки та спілкування із працівниками міліції під час нагляду та знатимете як правильно відстоювати свою позицію “Copwatchera”.

У суботу, 10 листопада, в Івано-Франківську (дім «Просвіта, вул. Грушевського, 18, 2й поверх, приміщення бібліотеки) відбудеться Copwatch-школа, основною метою якої є створення широкого поля моніторів за діяльністю патрульної служби, на факт порушення ними прав людини і неправомірних дій при виконанні службових обов’язків.

В програмі заходу будуть цікаві розмови на такі теми як:

  • Історія руху Copwatch у світі;
  • Права людини: вступна лекція;
  • Ти і міліція: законодавство;
  • Ти і міліція: моніторинг діяльності патрульних служб.

Учасником школи може стати кожен бажаючий. Навчання абсолютно безкоштовне.

 

Для участі потрібно заповнити анкету.

 

Ініціатором проведення заходу в Івано-Франківську витупає осередок ВМГО “ФРІ” (Фундація Регіональних Ініціатив). Читатиме та проводитиме заняття Євген Крапівін – координатор ініціативи, правозахисник, член ФРІ, працівник Асоціації УМДПЛ.

Copwatch (також Cop Watch) являє собою мережу активістів з різних організації по всьому світі, що здійснюють спостереження і документування діяльності поліції, шукаючи при цьому ознаки неправомірних дій правоохоронних органів і виявлення випадків поліцейської жорстокості. Активісти Copwatch вважають, що моніторинг діяльності поліції на вулицях сприяє запобіганню жорстокості поліції при виконанні їх службових обов’язків.

 

Маєш питання? 

Дзвони: 

050 92 98 911 (Сергій)
098 66 27 795 (Міша)

Долучайся

І пам’ятай, що ми можемо повернути функцію правоохоронців зберігати мир, а не чинити беззаконня.

Залишити відповідь