Тайм-менеджмент: як встигати все. Тренінг у Донецьку

Share

18 квітня в Донецьку відбувся тренінг з тайм-менеджменту, який проводив керівник одного з проектів ЄС в Україні, директор консультативно-аналітичного центру «Європейська технічна допомога» Владлен Сисун.

За чотири години тренінгу присутні мали змогу познайомитися з трьома основними законами часу, головними принципами мотиваціі, а також дізнатись багато цікавого про варіанти досягнення поставленої мети, результативність та розстановку пріоритетів. Крім того, учасникам тренінгу були дані дієві поради щодо боротьби з «поглиначами часу»: Інтернетом та телевізором та, звичайно, наведені кілька методів прийняття важливих рішень.

Цікаво те, що окрім освітньої інформації слухачі мали змогу «пізнати себе», тобто самостійно оцінити власний рівень організованості за допомогою тестів. Теорія відразу була закріплена практикою: учасники намагалися спланувати свій час за допомогою Outlook, смартфона або інших приладів.

Вся присутні винесли з собою добрий настрій, заряд енергії та практичні поради, які зараз намагаються втілювати в життя. Учасники зазначають, що ці поради дійсно працюють та допомагають правильно спланувати свій день. Влучні коментарі, неординарна методика та графічні зображення  допомогли краще запам’ятати матеріал, зрозуміти основні принципи тайм-менеджменту та просто отримати задоволення від тренінгу.

Окрему подяку висловлюємо тренеру за цікаву лекцію, яскраві приклади та здатність заряджати енергією.

Тож чекаємо на нові тренінги та запрошуємо Вас взяти в них участь! Слідкуйте за інформацією щодо тематики та часу проведення заходів та приходьте за знаннями та добрим настроєм.

Ліна Львовіч

Медіа-Служба Донецької ФРІ

Залишити відповідь