Школа для Активіста

Share

Фундація Регіональних Ініціатив  оголошує конкурс на участь в Молодіжній школі «Школа для активіста». Проект розпочнеться з семінарів в містах:

7-8 вересня місто Острог Тема:”Права людини”

18 вересня місто Дубно Тема:”Третій сектор”

25 вересня місто Рівне Тема:”Корупція”

2 жовтня місто КостопільТема:”Взаємодія з владою “

Підсумком проведення одноденних семінарів буде ПРОЕКТНА зустріч, на якій бажаючі учасники всіх семінарів отримають навички ПРОЕКТНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ на триденому семінарі в місті Рівному з 21 по 23 жовтня.

Метою «Школи для активіста» є громадська активізація молоді в містах на Рівненщинні. Цей проект реалізується Всеукраїнською громадською молодіжною громадською організацією “Фундація Регіональних Ініціатив”, а саме зусилями осередків ФРІ на Рівненщинні

До участі запрошуємо молодь віком від 16 до 25 років, яка має активну життєву позицію та бажання отримати потрібну для свідомого життя інформацію. Для того щоб взяти участь в Молодіжній школі на Рівненщинні “Школі для актвіста  ” тобі потрібно зробити лише одну річ, а саме – заповнити анкету учасника у будь-якому  семінарі, що дасть тобі можливість відвідати Проектну зустріч – це другий етап “Школи для Активіста”.

м.Острог (Відбувся)

м.Дубно  Анкета для участі

м.Рівне  Анкета для участі

и.Костопіль  Анкета для участі

Головною метою “Школи для активіста ”  є залучення молоді до громадської діяльності.

За детальнішою інформацією звертайтесь:

Віталій Примак

тел. +380973502281

е-пошта – primakvit25@gmail.com,

Залишити відповідь