Миколаївська ФРІ стала партнером проекту “Career Growth”

Share

У Четвер, 23 червня 2011 в Миколаєві, в аудиторії 4-104 Чорноморського Державного Університету ім. Петра Могили відбувся форум кар’єри “Career Growth”, організований ГО “АЙСЕК у Миколаєві”, партнером якого стала Миколаївська ФРІ.

Основне завдання попереднього заходу “Career Growth” було закладене в його назві – Кар’єрний Ріст. Тобто забезпечити можливість кар’єрного росту молодим спеціалістам міста Миколаєва, допомогти сьогоднішнім випускникам і студентам ВУЗів у пошуку роботи, проінформувати їх про інструменти цього пошуку, його методи і можливості, на живих прикладах показати ефективність або навпаки безперспективність конкретних прийомів або спроб працевлаштування.

Були висвітлені багато понять, способи і методики пошуку потрібної роботи. Організаторам вдалося скласти прекрасний склад спікерів: яскраві й успішні особистості, активно зайняті в сфері HR, – “кадровики”, якщо хочете простіше. Підбір персоналу відповідно до вимог цього часу представляє для них професійний інтерес.

Аудиторія була зачарована щирістю і відкритістю кожного зі спікерів. Їх бажання донести свій месідж звучало в кожному слові. Можна сказати це було “напуття” молодому поколінню на освоєння курсу успішної побудови кар’єри.

Поради голови обласної організації профспілки підприємств середнього та малого бізнесу Олени Герасимчук, організатора Миколи, продукт-тренера мережі аптек “МДВ” Антоніни Козоріз були актуальні, практичні і, судячи з реакції аудиторії, затребувані.

Особливо хочеться відзначити практичні приклади співбесід та переговорів, піднесені бізнес-тренером Миколою Данцевим і директором інтернет-автомагазину “Екзіст-України” Олексієм Чередниченко. Їх жарти і акторські “прийомчики” здорово заводили аудиторію.

Тепер про підсумки. Інформація від спікерів осіла “патронами в обоймі” юних спеціалістів, сертифікати про участь у форумі всім учасникам урочисто вручені. Що ще потрібно для того, щоб захід можна було вважати ефективним? Втілити озвучені принципи в реальність і побудувати успішну кар’єру!

Миколаївський ФРІшник Андрій Гарькін

Залишити відповідь