КМО ВМГО “ФРІ” стало партнером Тижня Подружжя в Україні.

Share

З задоволенням повідомляємо вам, що Київський осередок ВМГО “ФРІ” став партнером Тижня Подружжя України, який відбудеться з 15 по 22 травня 2011 року.

В рамках партнерства КМО ВМГО “ФРІ” разом з ГО “Сімейний Клуб” проведе низку заходів присвячену Тижню Подружжя.


15-22 травня 2011 року вперше відбудеться щорічний Тиждень Подружжя в Україні.

Тиждень Подружжя – це міжнародний рух, створений з метою поширення авторитету сім’ї в суспільстві та утвердження цінності родини та шлюбу як найбільш значимого суспільного інституту. Мета Тижня Подружжя: кожного року протягом одного тижня зробити подружжя та шлюб головними темами в країні, об’єднавши для цього зусилля громадських організацій, державних та недержавних інституцій, медіа та журналістів, християнських церков, бізнесу та всіх небайдужих людей.

Ініціаторами Тижня Подружжя в Україні виступили ГО «Сімейний Клуб» та благодійний християнський фонд «Молодь з місією» в Україні.

В Україні у 2010 році кожен другий шлюб закінчувався розлученням. За статистикою, протягом останніх 13-ти років  відсоток розлучень в нашій країні становить 55,8%. Подружжя та сім’я за даними численних соціологічних досліджень є універсальною цінністю у всіх регіонах України. Тому зусилля громадських організацій, державних та недержавних інституцій, медіа, церков, бізнесу та всіх небайдужих людей мають об’єднатись в єдине з метою відновлення та поширення цінності сім’ї та шлюбу в Україні.

Давайте об’єднаємось задля спільної мети та станемо рушійною силою Тижня Подружжя в Україні!

Запрошуємо всі громадські організації, медіа, бізнес, помісні християнські церкви всіх конфесій та деномінацій, духовних лідерів та наставників та всіх небайдужих людей підтримати просімейний рух та долучитись до щорічного Тижня Подружжя в Україні 15-22 травня 2011 року.

Більше про те, як долучитись до Тижня Подружжя в Україні читайте на офіційному сайті Тижня Подружжя в Україні.

За більш детальною інформацією, з метою партнерства та участі в русі «Тиждень Подружжя» в Україні, будь ласка, до комунікаційного директора Тижня Подружжя в Україні – Олени Шабуніної, тел. 093 210 31 50, e-mail: marriageweek.ua@gmail.com

або до Голови КМО ВМГО “ФРІ” – Дідик Катерини, тел. 096 306 31 37, e-mail: kate.didyk@gmail.com

Залишити відповідь