“Тиждень любові” у Кіноклубі «ФріДом»

Share

“Тиждень любові” у Кіноклубі «ФріДом»

19 лютого у приміщенні ЦСП РУСАЛу відбулось закриття «Чарівного тижня любові» переглядом стрічки Іллі Фреза «Вам і не снилось» у кіноклубі  Миколаївської ФРІ “ФріДом”.

Кохання було і є рушійною силою людського життя; спробуйте не кохати – і подивіться, що стане із вами. Але краще – згадайте своє перше кохання, перше світле почуття, перші обійми, перший поцілунок, першу віру, довіру і незламність; перше всесилля.

Коханню присвячено десятки тисяч кінострічок. Воно є провідною темою і цього фільму, де переплетено кілька доль у міцний пульсуючий вузол, де все-все-все шепоче про кохання, і окрім нього – життя немає. А навколо – безліч перешкод: суспільна думка, батьки, відстань, розставання, заздрість і самотність. Але ж кохання перемагає все!

Чого ми не передбачили – то хусточок для дівчат і того, що обговорення буде більш, ніж гарячим; кожен був схвильований, кожен мав що сказати, у кожного фільм зачепив найглибші струни серця; було багато сказано, але найголовніше – що кохання живе у кожному серці.

ФРІ-френд Ана Сіденко ;)

Залишити відповідь