Відповідь ФРІ кандидату в мери міста Луганськ

Share

ФРІДнями у ЗМІ з’явилося брехливе повідомлення про те, ніби осередок Всеукраїнської молодіжної організації “Фундація Регіональних Ініціатив” (ФРІ), мовляв, підтримує одного з кандидатів на посаду луганського міського голови – Григорія Прігєбу. ФРІ, мовляв, солідарна з його предвиборчою програмою та навіть підписала про це якусь там резолюцію. Джерелом цієї дезінформації вочевидь є запис у особистому ЖЖ кандидата під мрійливою назвою “Меня поддерживает МОЛОДЕЖЬ ЛУГАНСКА”.

Шановний кандидат, зрозумійте: те, що Ви так старанно вигадували, насправді не існує, оскільки суперечить принципам нашої організації. Адже ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу. У стосунках з владою ФРІ притримується принципу “полісі” (англ. “policy”) – контролює діяльність представників влади, але на владу не претендує.

Тому наступного разу, коли Вас потягне на креатив, то або вже давайте волю фантазії у повній мірі, і запишіть собі в “уявні друзі” ще й Мати Терезу, Папу Римського, Обаму, Путіна, Че Гевару, Ганді й Едуарда Успенського.

Або вказуйте у своїй передвиборчій програмі, з якою ми, нібито, солідарні, конкретні строки виконання абсолютно всіх своїх обіцянок. А ще краще – підпишіть з громадою міста цивільно-правовий договір, згідно з яким Ви зобов’яжетесь у разі невиконання обіцяного виплатити добрячий штраф, та й взагалі віддати усе своє майно і гроші мешканцям міста.

Слабо?

Вважаємо, що лише ці радикальні кроки тепер зможуть врятувати Ваш рейтинг.

З повагою та надією на розуміння,

Голова ВМГО ФРІ Віталій Шабунін,
Голова Ради Старійшин ВМГО ФРІ Володимир Феськов

Залишити відповідь