Відкрито Мекку Кохання!

Share

30 травня у Кам’янці-Подільському після копітких приготувань відбулось відкриття нової святині: Каменю Кохання! Кілька місяців молодь міста очікувала на цю подію – і ось, нарешті, він є! Символ Кохання! Символ віковічних почуттів! У самісінькому центрі міста – у місті яке відтепер стане улюбленим для подружніх пар та закоханих!

Так, об обіді, мер міста Анатолій Макарович Нестерук спільно з натхненниками події – міською молодіжною організацією «Фундація регіональних ініціатив» урочисто розрізав червону стрічку і відкрив Камінь Кохання. У відповідь полинули радісні вигуки, спалахи фотокамер – ось воно: місце паломництва закоханих! Не пройшло і хвилини, як пари молодят ринулись до святині, і тримаючись руками за камінь, присягали один одному у щирості почуттів. Далі слово надали автору проекту Алексу Штраю, та почесному президенту Міжнародного благодійного фонду «Пілігрим» Анатолію Тодороку, які висловили свої найкращі побажання Кам’янцю-Подільському.

По закінченню частини промов і привітань відбулось нагородження переможців міського конкурсу на найромантичнішу історію кохання. Серед призів були: смачний торт від піцерії «МакСмак», ніч у номері люкс готелю «Сім Днів», фото сесія від Фотостудії Бучковського.

А на завершення події присутні мали можливість послухати чарівні пісні про кохання, поспостерігати перше освідчення біля Каменю,  випускання голубів на щастя!

Камінь, що встановлений у Кам’янці-Подільському, це талісман, який  пропагує любов: до своєї другої половинки, своєї сім’ї, свого міста, своєї країни. Вона об’єднує навколо себе гідних людей, яким не байдужі ті, хто живуть поруч. Ми вважаємо, що свято кохання потрібно кожній людині, кожному місту і всій країні заради майбутнього.

Сподіваємось, що свято «День кохання» стане традиційним  для всіх  кам’янчан, а День міста буде асоціюватись з Днем кохання до свого міста і один до одного!!!

Спонсорську підтримку у встановленні Каменю надали: Олексій і Віктор Шкабури, депутат міської ради Андрій Ігорович Мастикаш, депутат закарпатської обласної ради Олександр Гейзович Солонтай. Сприяння у проекті: МБФ «Пілігрим», міський голова Анатолій Макарович Нестерук, начальник відділу у справах сім’ї і молоді Сергій Володимирович Нижник, голова правління ВАТ «Гіпсовик» Постовий Володимир Ілліч, директор комунального підприємства «Комунбуд» Сергій Миколайович Когут, Микола Карвацький та Михайло Пшесмецький.

Залишити відповідь