Акція для справжніх патріотів

Share

Живий прапор

В Миколаєві пройшла Акція для справжніх патріотів, присвячена святкуванню Дня Конституції України.

Організаторами акції стали члени Миколаївської міської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив».

Учасники акції, одягнені у жовте чи блакитне вбрання, один з одним та повітряними кульками національних кольорів стали живим прапором України, який пронісся через головну вулицю міста і нагадав про нашу державу як націю зі славним минулим та світлим майбутнім!

Зупиняючись на кожному кварталі, Справжні Патріоти скандували «Слава Україні! Ми любимо Україну». Протягом усієї ходи вони вітали перехожих зі святом, даруючи листівки національних кольорів.

Дійшовши до пішохідного мосту, Патріоти утворили з кульок ще один прапор, який зараз красується над річкою. Взявши «Конституцію України» вони по черзі висловили свої побажання Вітчизні та свою повагу й любов до неї.

Як сказала організатор акції Катерина Деменнікова: «Ми зібралися не тільки для того, щоб привітати населення зі святом, але й для того, щоб згадати про такі національні цінності, як історична пам’ять, захист Батьківщини, про такі громадські цінності , як повага до закону, захист прав та свобод людини, щоб усвідомити, що ми можемо робити багато для того, щоб наша країна була найкращою, а її населення – найщасливішим».Побажання Вітчизні

Закінчилася акція традиційними словами «Слава Україні! Ми любимо Україну» – словами Патріотів, які справді роблять багато добрих справ на благо себе та своєї Вітчизни.

Залишити відповідь