За підтримки Житомирської ФРІ у Бердичеві стартувала акція “Почуйте всі!”

Share

Бердичівська молодь знову звертається до небайдужих, аби ті їх почули: разом із Житомирською Фундацією та державними установами по всій Україні вони вирішили вдруге долучитися до збору коштів, що будуть використані на придбання медичного обладнання для дітей. У Бердичеві координатором всеукраїнської акції “Почуйте всі” виступила молодіжна громадська організація “БОМОНД”. Минулоріч, розповідають волонтери, вони зібрали 5,5 тисяч гривень, дещо менше — місцеві медики та освітяни. Гроші пішли на придбання амбліокору — апарату, що вертає дітям гостроту зору. У 2010-му “бомондівці” планують зібрати 10 тисяч і направити їх до неонатального центру у Станишівці.

Акція триватиме до 23-го травня включно. Того дня у Парку ім. Шевченка відбудеться святковий концерт, а містом збиратимуть кошти. За цей час хлопці та дівчата збираються провести ряд благодійних заходів, серед яких конкурси малюнків на асфальті, ігри, майстер-класи з орігамі, фотоквести та фотовиставки.

Вікторія Кравчук, помічник-координатор акції “Почуйте всі!”у Бердичеві: “У Бердичеві “Почуйте всі!” ми проводимо 2-й рік поспіль. І цьогоріч, і минулого року волонтери з радістю відгукнулися на заклик допомогти. Тим більш, що останнім часом до нас долучилося ще більше людей і всі вони прагнуть допомагати хворим дітям. Вони активно організовують різного роду заходи, збирають кошти. Сподіваюся, що у цьому році ми зберемо заплановану суму. Цим самим ми допоможемо дітям і водночас хоча б спробуємо змінити світ на краще.”
Автор: Олександр Єжель

Залишити відповідь