Психолог у Рівному розповіла про відносини

Share

Рівняни мали зможу розібратися, що таке емоційні залипання і співжалежність в особистих стосунках. Хто є тими, хто не живе в зрілих стосунках і як до них прямувати. Захід проводився громадською організацією “ФРІ” в приміщенні  платформи взаємодій“Просторі”.

 Організувати майстер-клас на тематику співзалежності в стосунках і особистих кордонів мене спонукали життєві синхронізми, які зрештою привели нашу майбутню лекторку Катерину Габріель до знайомства з діяльністю ФРІ. Звістки про актуальність тем вспливали вже тривалий час як в оточенні так і в моєму житті. Поширеність проблематики створює багатосторонні зв’язки з безліччю ситуацій, у які ми втрапляємо щоденно” – розповідає координатор заходу Альона Оленковська.

Структура психіки людини, хто такі садисти, люди з величезною жагою любові і нарциси, що робити, коли вас кинули, кордони особистості – все це і багато іншого було обговорено на занятті.

Було неймовірно здорово! дякую команді ФРІ Рівне/FRI Rivne, дякую Elenika Zablodska за високий професіоналізм у організації, за вашу підтримку! Велечезний спектр приємних емоцій після події P.S. Ух, які класні, емоційні та дуже професійні фотографії! Дякую вам, мої професіонали! – написала у фейсбук сторінці Катерина Габріель, яка була лектором.

Учасники мали змогу задати запитання і отримати відповідь, які хвилювали їх з особистого життя.

“Люблю дізнаватися нову інформацію, особливо у форматі лекція-спілкування. В результаті отримала відповіді на питання, що хвилювали. Особливо сподобалися практичні поради і техніки самозаспокоєння!” – розповідає учасниця Іванна Обламська.