#ТвояКраїнаОдеса: як неймовірно це було

Share

А що в Одесі? З 21 по 23 квітня одеський осередок ФРІ зустрів котиків-учасників Всеукраїнського руху “Твоя Країна” та розпочав їх неймовірну подорож вглиб колоритної Перлинки біля моря.

День Перший

Ніщо так не зближує людей, як фрішний тімбілдинг. Ми перезнайомились, об’єднувались в команди та ділились думками. Хоча привітна Одеса зустріла своїх гостей обіймами вітру та “сльозами” радості, та не дивлячись на маленькі недоліки погоди, ми грілися, як могли – перш за все, завзята та дружня атмосфера ТК допомагала нам перебувати у піднесеному настрої протягом усієї цікавої екскурсії.😎

Далі на нас чекав Impact Hub Odessa, де наші нові друзі дізналися більше про громадську діяльність в Одесі, таким чином проактивна молодь ділиться своїми враженнями та мотивацією самореалізовуватися та творити щось дійсно корисне. Неперевершене враження залишила унікальна арт-галерея KOKON Space, яка відкрила перед нами свій витончений світ, повний сучасних мотивів, затишку та ноток натхнення. А довершила мальовничу картину нічна прогулянка містом, адже таке упустити не можна! Вогні, вуличні музиканти, сміх та задоволення – одеські ночі не залишають людей байдужими.

 

День другий

Одеса радить усім починати день правильно, а саме з квесту! Так, любі гості об’єдналися в три команди та виконували різноманітні завдання, мандруючи містом, вони закріпили те, що почули на екскурсії, дізналися більше про одеситів, пізнали багато цікавих місць. Після такої шаленої та активної розваги учасники відвідали Одеський Оперний театр та з блиском в очах милувалися не тільки красою самого театру, а й оперою “Білосніжка”. Далі на всіх чекав солодкий сюрприз – Музей шоколаду. А хто ж його не любить? Тож кожному учаснику прийшлася до смаку така екскурсія: дивовижні шоколадні витвори мистецтва та смачна дегустація.

Вивільнити порив емоцій та навчитися новому дав змогу танцювальний майстер-клас! Сором’язливість, яка спостерігалась на початку, просто вивітрилась під кінець – це було драйвово, вільно та пристрасно. Тож імпровізація вдалась! Ну а яке ТК в Одесі без рефлексії та затишного квартирнику? Тематичні кексики, піцца, задушевні розмови та крокодил – набір маленького щастя.

День Третій

Після веселої ночі майже без сна, ми попрямували до моря набратися свіжих сил та натхнення. Що потрібно крім класних фоток на морі? Правильно, пончики від ФРІ Одеса, тож плюс ще один солоденький сюрприз отримали наші учасники :) Остання рефлексія та розсекречення гри “Таємний друг”, яка діяла протягом ТК. А завершив неймовірну подорож майстер-клас з акторської майстерності, де учасники розкрили себе, прокачали навички та просто відвели душу.

Пам’ятайте, Одеса завжди чекає на вас :)