Ще кілька новин про фестиваль WEGAME

Share

Очікуваний всіма геймерами фестиваль WEGAME, присвячений віртуальним розвагам, – пройде 16-17 квітня на території НСК «Олімпійський».

Для фанатів відеоігор організатори підготували насичену дводенну програму: величезна кількість презентацій, конкурси, турніри, цінні призи та багато-багато іншого.

В рамках фестивалю буде організована кіберзона для любителів інтерактивних змагань. її офіційним партнером стане команда Natus Vincere, або просто Na`Vi. Це кіберспортивний клуб, який займає лідируючі позиції на світовій арені. За п’ять років існування Na`Vi його команди багато разів завойовували і захищали титули чемпіонів світу в різних дисциплінах, а також встановили кілька світових рекордів, діючих і зараз.

Представники команди виступлять на лекторії WEGAME 2016 з практичними порадами, як стати майстром віртуального спорту. Крім того, всі відвідувачі отримають шанс виграти цінні тематичні призи від Na`Vi.

Основну підтримку в організації справжнього кіберпростору надасть найкрутіший інтерактивний клуб в Києві – CyberZone. Разом з Na`Vi вони створять кращі умови для проведення захоплюючих баталій в віртуальному просторі.

Не пропустіть! 16-17 квітня 2016- го, НСК «Олімпійський». Головна подія року в світі ігор. Приходьте і переконайтеся самі!

Прямо зараз на нашому сайті можна дізнатися, як йде підготовка до події, і поділитися враженнями:

http://wegame.com.ua/