2 дні, 6 тренінгів, 38 учасників. «Бери та Роби» разом з ФРІ

Share

16 квітня молодіжна організація ФРІ знову відкрила двері для молоді, яка прагне розвивати себе аби змінити цей світ на краще. Команда міцних організаторів, на чолі з координатором Олегом Подольним та його замісником Артемом Тарновським створили незабутню програму для 38  учасників. За два дні (з 16 по 17 квітня) молодь пройшла шість тренінгів, які допоможуть їм регламентувати свій час, правильно розробляти проекти, рекламувати їх і втілювати у життя.

В перший день, після тренінгу командотворення який провела Ольга Глушко  наша команда учасників відразу стала не просто дружньою і вільною в думках один до одного, а й навчилась, як правильно «будувати» різні команди в різних місцях. Після створення команди, потрібно правильно розподілити час її роботи і відпочинку. В цьому допоміг Дмитро Дядик, який провів захоплюючий тренінг з тайм-менеджменту. І під кінець першого клопітливого дня Олександра Білязе (ще один наш чудовий тренер) навчила учасників, як правильно писати проекти, розробляти їх і перетворювати у діючі на тренінгу з проектного менеджменту. Засипані новою інформацією учасники пішли додому втомлені та задоволені, зі свіжими ідеями і набутими новими навичками.

Другого дня молодіжна організація Hillel, яка надала нам приміщення на весь період проведення школи, знову наповнилась учасниками. Відпочивши і набравшись нових сил, вони були готові слухати і творити рекламу для проекту. Валерія Корнус провела чудовий тренінг «Реклама». І вже вміючи створювати, планувати, розробляти і рекламувати проекти, наші учасники отримували навички з того, як залучити партнерів до свого проекту на тренінгу з фандрайзингу. Його їм виклала Дарья Воєдилова. Координатор школи Олег Подольний виступив також в якості тренера і  провів  просто незабутній тренінг з ораторського мистецтва.

В проміжках між тренінгами  учасники могли відпочити, поспілкуватись один з одним та поділитися досвідом за кава-брейками, з організацією яких нам допомогли супермаркет VARUS та піцерія-бістро «Смачні традиції».

Наприкінці школи всі учасники отримали сертифікати, які надрукувала для нас типографія «ТИПОГРАФЪ і зробили спільне фото на фоні  банера ФРІ, кошти на який нам надала квест-кімната XRoom.
Також, незамінними і безцінними помічниками ФРІ школи «Бери і роби» стали партнери:  056. юа– сайт міста Дніпропетровська, «Выходной» – афіша Дніпропетровська, сайти 2event та meetin.

Два насичених і клопітливих дні позаду, але емоції, знання, вміння і навички залишаються. Команда ФРІ Дніпро щиро сподівається, що робота яку ми проробили була не даремною і ми створили і надали всі зусилля і навички, аби аж 38 молодих та активних людей з усієї України «брали і робили, і змінювали світ на краще».