Кращі студенти за версією Studway та Sturespublika – ФРІшники!

Share

Цей рік видався рясним на нагороди для фрішників. Двоє з нас удостоїлися честі бути кращим студентським лідером та кращим студентом року. Хто ж ці люди, які не сплять ночами, бо їх переповнює дух активізму та волонтерства? Ці суперфрішники з режимом мультизадачності, перемикач до якого заклинило?
Думаю, ви здогадуєтеся.
Не буду більше відтягувати. Тож завіса піднімається…

Саша Горбачук ( можна просто Олександр …) отримав звання кращого студента. Це людина, яка бере участь у всьому можливому. Жоден проект не проходить без допомоги Сашка.
Людина, у якої стільки грамоту за досягнення, що можна вже економити на шпалерах і клеїти їх.
Він навчається на астрофізика у КНУ ім.Т.Шевченка. Сашко організував курси для школярів, де розповідає про зорі та інші космічні тіла.
За цей рік він провів дві широкомасштабні акції: “Допомогти може кожен” ( донорство крові) та “Напиши листа бійцю АТО”.

Наш “Кращий студент” завжди переймався питанням освіти і розвитком науки в Україні. Він стояв на задвірках проекту альтернативної освіти для дітей-сиріт. Також є активним учасником проекту “Brainbow”, мета якого популяризація науки серед молоді.
Ще Сашко є секретарем осередку і саме він друкує членські київським ФРІшникам.

Найкращим студентським лідером за версією studway обрали Аню Арбатову. Дівчина навчається на маркетолога у КНЕУ. Причому робить це так успішно, що нагороджена стипендією від ВРУ ( всього їх три на університет).


Аня ще й активно займається громадською діяльністю. Брала участь у організації Медіа-школи, школи блогерства, школи політичної освіти. Вона учасник моніторингв ВРУ “Відкрито”, “Stud MP”, працювала в антикорупційному комітеті. Аня постійно бере участь у різних благодійних акціях.
Ось такі вони, наші фрішники. Вступай до ФРІ-будь серед кращих!

Залишити відповідь