Проекти від Erasmus+. Коротко про головне

Share

PTdXLTj_x7oНещодавно в “Креативному просторі на Котлова” пройшов показ короткометражних фільмів, присвячений проектам від Ерасмус+.

Захід був організований і проведений харківськими фрішниками, учасниками двох літніх проектів, а саме польського “Freedom in the eye of the camera” і австрійського “Let there be Peace”. На них всі учасники розвинулись в певних професійних сферах (таких, як управління проектами, moviemaking, постпродакшн і тд) , здобули безцінний досвід інтернаціонального спілкування, знайшли друзів і просто отримали величезну купу емоцій і спогадів.

4opjgPpJJQY

Першою частиною заходу був кінопоказ, де були продемонстровані короткометражки, відзняті учасниками в рамках польського проекту, а також різноманітні відео з правозахисної і миротворчої тематики, що якомога точніше передавали основні цінності проектів. Після показу відбулося обговорення, учасники висловили свої думки з приводу проблем, які піднімались у відео.

2IksjNBFH5Y

Під час другої частини, Ігор і Вася в дружній атмосфері за філіжанкою чаю розповіли про свій досвід участі в проекті “Let there be Peace”, обговорили мету проекту, його важливість і наслідки. Не забули також і показати численні фото, підкріпивши їх історіями і цікавими випадками.

 

Загалом, можна з впевненістю сказати, що участь в міжнародних проектах — це безцінна можливість здобути корисні навички, познайомитись з людьми з усього світу, отримати неймовірну кількість вражень і ще багато чого. Все залежить тільки від вас і вашого бажання!

zvW67-sBzCg

Залишити відповідь