Благодійний аукціон побачень у Києві!

Share

1 грудня у Києві пройдуть зустрічі благодійного аукіону побачень від ФРІ https://vk.com/kyiv_fri та Wow kids https://vk.com/wow__kids.

Скільки чудових моментів було в житті кожної людини, і більшість цих щасливих моментів було пережито саме в дитинстві. Дитячі роки згадуються з неймовірною радістю, адже в цей час у нас не було турбот, ми жили заради прекрасного, отримували задоволення від кожної секунди існування.

Але, не у всіх дітей є можливість безтурботно провести свої ранні роки, і саме тому ми вирішили не бути байдужими та створити цей проект, допомогти дітям відчути справжню атмосферу свята Св. Миколая і подарувати їм частку своєї доброти та тепла)

Якщо ти хочеш провести гарно час, познайомитися з новими людьми та знайти свою половинку та при всьому цьому внести свій маленький вклад у розвиток дітей-сиріт, то наш соціально-освітній проект саме для тебе.

Саме ти, саме зараз можеш допомогти нам в реалізації проекту. Тобі потрібно лише скинути своє фото та інформацію про себе нашому модераторуhttps://vk.com/id21600007 або поставити свою ставку під фото з людиною, з якою ти б хотів познайомитись.

З усіма деталями ви може ознайомитися у групі https://vk.com/auction_pobachen
Метою є зібрати кошти до дня Святого Миколая, на які придбати солодощі, іграшки та розвиваючі ігри для дітей-сиріт дитбудинків м.Києва.

Виручені від аукціону гроші перераховуються на благодійність. Ви можете бути впевнені в цільовому використанні коштів, отриманих від аукціонів побачень. Після заходу на цій сторінці буде опубліковано звіт про перерахування коштів на соціально-освітній проект в дитячий будинок.

Разом ми досягнемо більшого!

Залишити відповідь