Школа бюджетних мандрів від Львівської ФРІ

Share

Q4NOp61e39Y         Четверта Школа бюджетних мандрів в рамках проекту «ПоДорожники» відбулась 15 жовтня в приміщенні біологічного факультету ЛНУ Франка!

   Впродовж чотирьох лекцій львівська молодь мала можливість почути безліч корисних порад від досвідчених мандрівників про оформлення документів, автостоп, каучсерфінг та лоукости.

       Спікери з різних міст України поділилися своїми цікавими історіями та лайфхаками щодо того, як зробити подорож дійсно бюджетною. В перервах між лекціями учасники тренінгу могли особисто поспілкуватись зі спікерами за чашкою чаю чи кави.

umC9YloV-qE

На першій лекції Роман Сапетний з Черкас розповів, як і де можна  виготовити закордонний паспорт та дешево оформити шенгенську візу без допомоги туристичних фірм та агентств.

o6tsxnVEBNQ

deXVfWwLIjI

На наступній лекції Олег Гергіль розказав усім майбутнім мандрівникам, що ж таке автостоп, які в нього переваги та недоліки.

Також він поділився своїми цікавими історіями та практичними порадами, розповів, що варто робити, щоб подорож була успішною та запам’яталася лише хорошими моментами, а чого робити не слід.

“Світ — як книга. І ті, хто не подорожує, знають лише одну сторінку”

5L7b_BS0PIA

Після цього Ольга Сізикова з Києва пояснила всім, що таке каучсерфінг, поділилася секретами, як знайти хост, як правильно написати лист до каучсерфера, а також поділилась цікавими історіями зі свого досвіду.

JILRfeyJw-Y

На останній лекції ми мали змогу почути від нашої постфрішниці Терези Кавінської цікаву та корисну інформацію про лоукости, а також про сайти, де можна знайти квитки на літаки, порівняти ціни на рейси. Учасники тренінгу також почули відповіді на такі запитання: як правильно спакувати багаж? Як замовити найдешевший квиток?

Дякуємо всім, хто був присутній на Школі бюджетних мандрів за участь! До нових зустрічей :)

Залишити відповідь