Лідерами не народжуються, лідерами стають.

Share

24 жовтня кожен бажаючий мав можливість приєднатися до школи лідерства .Інформативні та цікаві лекції від майстрів своєї справи запалювали в очах всіх учасників іскорки та бажання діяти «тут і зараз». Не давав довго засиджуватися на місці Василь Кулевчук .Рухливі і водночBoBFuXzUSRYас повчальні ігри дали зрозуміти, що таке насправді команда, як слід діяти в таких ситуація, де не чують твоєї думки, що таке громадська активність, хто такий лідер взагалі. Такі інтерактивні методи не могли залишатися поза увагою, кожен хотів висловитись. Зокрема Іра Пауляк ділиться з нами : «Я  дуже вражена тим, настільки школа лідерства не схожа на звичайну школу, адже сама є ще ученицею десятого класу. Всі мої сподівання справдились і навіть більше. Я познайомилась з ініціативними людьми, з якими хочу спілкуватись і надалі. Такі заходи  дуже зближують».

Лекція від Копищинської Ольги, яка побувала в багатьох країнах світу, порушила стереотипи, які зазвичай перешкоджають втіленню наших мрій. Для того, щоб поїхати в країну своєї мрії, не обов’язково мати багато грошей чи досконало володіти англійською. Все, що потрібно – велике бажання. Також Ольга розповіла про різноманітні можливості для молоді, про проекти та гранти.

« Для мене колись було великою перешкодою поїхати кудись за кордон, бо я не надто добре знаю англійську, а тепер розумію, що з людьми можна порозумітися і з елементарним рівнем, якщо вони відчувають любов і віддачу з твого боку»,- каже одна з учасниць школи Марія Безушко.

Максим Черкашин – начальник патронажного відділу Тернопільської міської ради, розповів  про проектний менеджмент.  Всі учасники побували в ролі власне організаторів проектів, представляли їх на загал, а також вчилися критикувати один одного, бути партнерами та прогнозистами.

«Це був дуже насичений день, – говорить Міша Дзьоник,-  я отримав все, на що очікував. Я приїхав на Школу лідерства для того, щоб отримати новий досвід, бо хочу також займатися активною громадською діяльністю в своєму місті. Насправді є дуже багато активної молоді, яка хоче діяти, розвиватись і вдосконалювати суспільство, цьому потрібно тільки сприяти».

Учасниками школи були не лише тернополяни, а й гості з Чорткова та Бучача. Також таку чудову атмосферу доповнювала ритмічна музика ,солодощі та гарячий чай. Хочемо подякувати нашим партнерам, а саме : “Кондитерському дому Блажевських” та піцерії “Наша піца”.

 

Залишити відповідь